Makeup og Beauty Blog Monday Poll, Vol. 616

Godmorgen!

Så … hvad er mandag afstemning?

Fremragende spørgsmål! Det er ikke i modsætning til dets navn en faktisk afstemning, som med små klikknapper. Det er bare en liste over fem mere eller mindre tilfældige spørgsmål, jeg har sendt på denne blog hver mandag morgen for de tidligere quadrillion år (siden 2007). Jeg elsker at læse dine svar, og det hjælper mig med at få min uge til en god start.

1. Sætter du ketchup på en hotdog? ?

Heck Yeah, Homegirl! Men jeg tager det på siden, fordi jeg skal gøre plads til de rullende bakker af relish … Ketchup + Relish = Livet.

2. Kan du røre dine tæer?

Jeg kan, men jeg er slet ikke en naturlig fleksibel person. Jeg har Hella stramt (men ikke på en god måde) hamstrings, så det tog en masse arbejde og strækker sig for at komme derhen.

REKLAME

Jeg begyndte at se forbedring i min fleksibilitet, da jeg begyndte at strække hver nat omkring seks måneder siden. Jeg sigter i omkring 20 minutter foran tv’et og wow! Hvilken forskel! Jeg kan endelig røre ved mine tæer, og – Perk – jeg har ikke så mange smerter som jeg plejede.

3. Hvor mange shampooflasker er i dit badeværelse?

Uh … mere end jeg plejer at indrømme? Men seriøst tror jeg, det er syv, og alt andet end en af ​​dem, en Aveeno baby shampoo / body wash, tilhører mig, ha ha ha!

El hub ender med at bruge min biolage en.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

4. Er dine forældre stadig rundt?

De er, og jeg er taknemmelig for det hver dag.

5. Tre favorit øjenskygger i øjeblikket?

Ok, så hver enkelt af disse er teknisk en duo, så jeg kan være “kreativt” besvare dette spørgsmål, men i det seneste har jeg elsket Nars Kalahari, Nars Alhambra og Nars Madrague.

Jeg har arbejdet på min vej gennem en Nars Palette, jeg lavede for mig for mig for tiden siden med, Yup, du gættede det, for det meste neutrale, og jeg indså bare, at jeg sandsynligvis kunne gøre det gennem resten af ​​mit liv med det.

Old-school nars er den bedste!

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

REKLAME

S.s. Sende dig gode vibes i dag. Hav en vidunderlig uge. ??

P.p.s. Her er spørgsmålene til at kopiere / indsætte med dine svar i en kommentar. Tal med dig snart.

1. Sætter du ketchup på en hotdog?
2. Kan du røre dine tæer?
3. Hvor mange shampooflasker er i dit badeværelse?
4. Er dine forældre stadig rundt?
5. Tre favorit øjenskygger i øjeblikket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *