Har du et system til at spore præcis, hvor gammel din makeup er så godt som præcis, hvor længe du har haft det?

Hej, jeg hedder Karen, så godt som jeg kan lide at holde fast på ting til metode, længe.
Spørgsmål til dig – Har du et system til at spore præcis, hvor gammel din makeup er så godt som præcis hvor længe du har haft det?

Jeg har haft dette brygning i mit sind i de sidste par dage siden jeg lige har købt et par nye ting i sidste weekend fra Sephora (mere på dette i et par!).

REKLAME

Så, sande tilståelser, men jeg har aldrig nøje overtaget af udløbsretningslinjerne udgivet på makeup samt charme produkter, men jeg vil prøve at gøre det lidt. Jeg har tendens til at hænge på tingene så længe – ikke bare faktisk med makeup, men i forskellige andre elementer i mit liv også – såvel som jeg er parat til at modificere det.

Mit håb er, at hvis jeg virkelig udnytter disse udløbsdatoer som vejledning, vil jeg måske blive inspireret til at overflade de ting, jeg allerede har. (Og det ville også være en grund til at genoplive min makeup taske meget oftere!)

Til dette formål begyndte jeg at komponere datoer på øjenskyggepaletter et stykke tid tilbage.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det er nemt nok at gøre. Jeg kun komponerer året, jeg tilføjede det til min samling på produktet med en sharpie, men nu tror jeg på ligeledes at komponere udløbsdatoen direkte på ting, så jeg er konstant mindet (i situationer, når datoen kun er på emballagen ). For eksempel fik jeg en ilia flydende øje farvet i sidste weekend, såvel som det har et seks måneders tegn på bunden af ​​røret, hvilket indebærer, at hvis jeg går ved bogen, vil det være fantastisk frem til marts 2022 .

Nu burde jeg definere dette venture som en test eller et forsøg, da jeg ikke er sikker på, hvordan jeg vil føle om det, når udløbsdatoen passerer, men jeg vil stadig ikke kassere noget. Vil den sandhed, jeg har skrevet datoen bedst på produktet, forstyrrer mig? Det vil tiden vise. Så dette er bare et eksperiment for nu.

Også den del af mig, der kan lide lister, ønsker at starte et regneark med de overholdelse af kolonner:

Tingens navn

Dato købt

Udløbsdato

Lignende produkter i øjeblikket i min stash

Den metode, jeg kan sørge for, at jeg ikke bare køber den nøjagtige samme Taupe Eyeshadow eller Coral Blush over såvel som igen, ved du?

Jeg er så parat til at vende om et nyt blad samt prøve nye ting!

REKLAME

Jeg vil gerne høre, hvad din proces er. Holder du styr på præcis, hvor gammel din makeup er så godt som præcis, hvor længe du har haft det? Jeg er meget nysgerrig efter dette!

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *