Er Lancôme BI FACIL Face makeup remover en doven pige drøm til virkelighed?

Lancôme Bi-Facil Face Makeup Remover
Det er micellar, micellar, overalt! Ja, her er en anden micellar makeup remover, denne fra Lancôme.

Vi talte lige om Micellar Magic for et par dage siden i det indlæg om MAC forsigtigt fra tørklæder + Micellar Water Wipes, som … Ah! Så pink!

REKLAME

Lancôme BI-FACIL Face Makeup Remover ($ 40) kombinerer en oliebaseret makeup remover, som den i den oprindelige bi-facile eye makeup remover (som er episk!) – med micellar vand. Du ryster flasken for at blande olie og vand, sug en bomuldspude med eliksiret, så tør din makeup ud af dit ansigt.

Olien er beregnet til at whisk væk ansigt makeup (selv den mest stædige slags), mens micellar magien renser din hud. to i en.

Lyder som en doven piges drøm, der er til virkelighed, ikke?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Nej, jeg er hella crabby.

Ja, det fjerner med succes mit fundament, rødme, læbestift osv., Og mit ansigt føles rent og frisk, efter at jeg bruger det. Jeg lugter endda som dyre roser.

Heck, jeg føler ikke engang behovet for at skylle mit ansigt med vand bagefter, fordi det føles det rent.

Nu for men del, selvom …

Er du klar til det?

Men det virker ikke på øjenmakeup! – som absolut blæser mit sind ideel nu. HVORFOR?! Jeg mener, det vil styre et lyst lag af ikke-vandtæt mascara og en pulver øjenskygge, men det kan ikke hænge, ​​hvis jeg har creme skygge, vandtæt mascara, flydende liner eller eyeliner.

Det forventede jeg ikke, men jeg tror jeg må have. Når alt kommer til alt, har denne version ikke “Eye Makeup” i navnet. Stadig den oprindelige bi-facile Eye Makeup Remover – Low til de gamle guder og den nye – fjerner alt. Skyde, jeg ville ikke være chokeret, hvis det kunne fjerne den lavere tilbage tatovering fra 1994.

Åh, godt … en ting, jeg virkelig kan lide om denne, er dog, at jeg ikke føler behovet for at vaske mit ansigt bagefter, som jeg gør, når jeg bruger den anden version.

REKLAME

I samme prisklasse kan jeg godt lide denne Lancôme Honey Makeup Remover, men jeg kan godt lide denne også.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *