Søndag med faner katten, makeup samt skønhed blog maskot, vol. 626

faner kom sammen med næsten alle.

Næsten, med undtagelse af et par mennesker såvel som katte, herunder hans forretning Nemesis Harris, der iscenesatte et fjendtligt overtagelsestilfælde af faner Feline Industries, LLC for nogle år siden.

REKLAME

Det mislykkedes selvfølgelig. Tabs dygtigt forsvarede sit ejerskab af virksomheden ved at købe alle de udestående aktier fra de øvrige medlemmer af Board of Feline Directors (gjorde ikke ondt, at han også sendte dem pleje pakker af dåse tun i sovs).

Selvom han var blevet besejret, slap Harris aldrig op. Han fortsatte med at plage faner i årevis, der almindeligvis forsøgte at snige sig på forretningsejendom. Heldigvis var faner altid lige her for at beskytte det.

Når faner gik forbi sidste år, troede vi, at Harris ville give op såvel som sætte sine seværdigheder på en ny business conquest.

Men selvfølgelig var det ønsket at tænke …

Rosie til Harris, “Gå ud af vores ejendom!”

Rosie såvel som jeg har gået på ture søndag morgen nu, som faner såvel som jeg brugte til.

Hun tager ikke forretningssikkerhed snarere så alvorligt som faner gjorde. Hun er mere i tjekker ud såvel som at få landenes lå, nibbling på græsskud samt holde øje med de regionale kalkuner.

Men antagelse, der viste sig i morges?

Yup, Harris.

Og Rosie havde ikke nogen form for det. Hun gjorde det klart med det samme, at fanerne Feline Industries, LLC var stadig uden grænser, såvel som han skulle flytte sammen.

REKLAME

Jeg forstår ikke, om han fik beskeden, men jeg håber det. Hun gjorde det højt såvel som klart.

Video playerhttps: //www.makeupandBeautyblog.com/wp-content/uploads/2020/09/rosie-harris-cat-standoff.mp4

00:00
00:00
00:12.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *