Lørdag Surfing, 22. februar, 2020

Velkommen til weekenden
Som sollys? Streams gennem mit vindue i morges, en sparrow? Udenfor er cheeping, en af ​​mine naboer hammer væk på noget i deres garage, og tegnefilm spiller i baggrunden … Jeg har gjort denne ting i det seneste, hvor jeg fokuserer på en af ​​mine sanser – som at høre! – At forblive nutid og “i øjeblikket”, og jeg skal sige, lørdagens symfoni? er musik til mine ører.

Hvordan går din dag, ven? Hvis du ikke har haft en varm drik endnu, må jeg foreslå en honning citrus mynte te fra Starbucks? Min ven Marisol gav mig den anden dag, og det var livskiftet! Tilsyneladende blev det skabt af en kunde og endte med at være så populær, at Starbucks tilføjede det til menuen.

REKLAME

Det smager som mynte, honning, grøn te og limonade, og det er absolut lækker piping varmt. Tak, Marisol, for at introducere denne velsignede Elixir i mit liv!

REKLAME

Nu til dagens læsning …

Makeup Artist Scott Barnes er optaget! Han er kendt for at lave Jennifer Lopezs underskriftsly og har arbejdet sammen med hende på flere større projekter, herunder at gøre hendes makeup til hustlers og hendes nylige utroligt bowl halvtidsydelse.

Bare hvis du var uvidende, er Meow den purrfect tid til at buste ud, at Riesling, du har sparet til en særlig lejlighed, i betragtning af at det er national drikke hvidvin med din kat ?? Uge! (Tilsyneladende var en dag ikke nok.)

Taler om katte og vin, her er nogle feline-venlige vino-muligheder. Jeg tænker Rosie vil måske prøve en “meow-lot”, ha ha ha!

Voksende op, vi spiste filippinsk mad hver dag. Jeg elsker alle slags mad, men vi fulgte altid min fars ledelse, og alt han nogensinde ønskede at spise var filippinsk mad. (Jeg prøvede ikke engang thailandsk eller japansk, indtil jeg var 18 og havde forladt hjem for college!) Anyway, der var virkelig ikke sådan en ting som “filippinske restauranter” tilbage da, men nu er de over hele landet. Her er en liste over de bedste 25 filippinske restauranter i USA.

Hvis du tilfældigvis er i Washington D.C., vil du måske gerne tjekke dette museum dedikeret helt til sprog og ord.

Der er en virksomhed kaldet Frida, der gør postpartum genopretningsprodukter til moms, og denne annonce – som for mig var en 100% præcis skildring af, hvad det var som efter fødslen en baby – blev afvist af Oscars for at være “for grafisk”.

Note til mig selv…

Dette ser ud så meget sjovt.

På college lyttede jeg til en masse Cheryl Crow.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *