Makeup samt appel blog mandag afstemning, vol. 510

så … hvad er mandag afstemning?

Nå, det er ikke netop en afstemning. Det er meget mere af en regelmæssigt udviklende (Devolving?), Nogen tilfældig notering af bekymringer, jeg har sat ud til besøgende hver mandag morgen for de sidste 11 (!) År. (Det er som en kickstart til din hjerne.) Jeg har altid nødt til at læse dine svar i kommentarerne, såvel som jeg håber du nyder godt af at læse min.

1. Vil du hellere bære en ballgown eller en smoking?

Afhængigt af hvad jeg ville gøre, kan jeg måske se mig selv ved at bruge, men jeg vil hellere bære en ballgown. Ballgowns er helt såvel som elegante, og de føler sig ekstra specielle, da præcis hvor ofte kommer du til at bære en ballgown?

Plus, jeg kan godt lide mine sorte stretchy bukser, da de er komfortable. Men bukser generelt – lignende rutinemæssige strukturerede bukser – er vanskelige at opdage, at i form min kropsform. Jeg har lange ben såvel som en kort torso, såvel som bukser er normalt ekstremt urolige for mig … hvis de ikke er sorte såvel som elastiske.

REKLAME

2. Hvad er den allerbedste metode, du forstår for at begynde såvel som at holde en stor vane?

Jeg er gammel institution såvel som analog, så jeg kan godt lide at udnytte en trykt kalender såvel som de skinnende stjerne klistermærker, som instruktører giver unge på deres rapporter.

Jeg kan godt lide at spore den rutine, jeg forsøger at udvikle sig ved at tage en stjerne, såvel som at sætte en på hver dag, at jeg gør hvad jeg meningen til det mål, jeg forsøger at opnå. Ligesom, hvis jeg vil udøve mindst fem gange om ugen i en måned, sætter jeg en af ​​stjernerne på kalenderen, når jeg gør en træning.

Der er noget tilfredsstille om at se disse stjerner foret op på kalenderen, såvel som en afgørende del af dette har en belønning i slutningen; Ellers, hvad er meningen? Ja, det er sjovt at se stjernerne udvikle sig, men jeg har ligestillet krav til at arbejde hen imod noget, som et par nye sko, en ansigtsbehandling, en lille splurge på Sephora.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

3. Præcis hvor godt du twerk?

Kan jeg bare svare denne bekymring med en masse gamle kvinde grå hår emojis? ?????? Da jeg ikke er netop sikker på, hvad twerking er … det er freaking, ikke? Nå, det er det, vi udnyttede til at ringe til, kalder det tilbage i min dag.

Så jeg forstår ikke præcis, hvordan man svarer på dette spørgsmål … men jeg har respektabel hofteaktion, så jeg vil sige, “ganske godt,” selvom jeg ikke er sikker på, at jeg nogensinde har gjort det før.

4. Hvad var den sidste online spil / koncert / show du gik til?

Det er længe siden. Den sidste online begivenhed jeg gik til var et show i byen med mine venner Jen samt Cindy sidste år. Vi nød romersk ferie, den musikalske fortolkning af Audrey Hepburn-filmen.

For at være ærlig faldt jeg i søvn, men det er ikke ualmindeligt for mig i mørke rum i disse dage. selv i midten af ​​dagen.

5. Et makeupprodukt, du kunne lide, at det desværre blev afbrudt?

Mac matchmaster concealer. Det var (jeg har stadig en pind tilbage, såvel som jeg værdsætter den pind) den allerbedste underside concealer, hvis du har tør hud under dine øjne. Det sidder usædvanligt godt, ser ikke tungt ud såvel som har en mindre glans, så beskyttelsen ser ikke ud, eller lad os være ærlig, crusty.

Jeg er virkelig Crabby om det går ud i det sorte hul af ophørte Mac produkter …

Og mens vi er på det, kaffe øjenblyant … det var den allerbedste grundlæggende brune liner.

Glædelig mandag

Dette er tilfældigt, men du forstår, hvilken placering er poppin ‘på en søndag morgen?

(Jeg erkender, at dette er mandag, men jeg har lige fundet ud af det i går.)

Trader Joe er virkelig poppin ‘kl. 9.00 på søndag. Der er ingen der. Ingen linjer, såvel som ingen skøre mennesker forsøger at klippe dig ned med deres vogn, selv om der var en kvinde, der freakin ‘forsøgte at klippe mig ned, da jeg var foran oliven, såvel som jeg var ved at fortælle hende at træg hendes rulle, men så var jeg ligesom, du forstår hvad? Tage et åndedrag. Det bliver ok.

Så næste søndag forstår du, hvor du skal opdage mig.

Og du forstår, hvor jeg er nu. Jeg chillerer foran min computer, tæller de sekunder, før spædbarnet vågner op.

Jeg håber du har en god dag i dag såvel som en fantastisk uge. Jeg håber, at vi alle har en god dag.

REKLAME

Btw, vandt dit hold i går? Tabs var glade for at se ørne trække det af. Hvad angår mig, er jeg meget mere om snacks end det egentlige spil. We had hot dogs, TJ’s onion dip as well as potato chips, as well as I likewise got some frozen garlic fries from TJ’s that were alright.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *