Hvad er nøgen fra bareminerals? Den nye gen nøgne læbestifter, lipglosses samt lip liners

nogle lusicous lip behandler fra den nye bareminerals Gen Nude Collection
Uopfordret råd fra dagen
Næste gang beder nogen dig om at sende dem nogle nudes …

Hold dit tøj på (generelt synes dette at være en god ide).

Send dem et billede af de nye bareminerals gen nudes læbestifter, lipglosses samt liners i stedet. Det vil være sjovt, jeg fortæller dig (godt, i det mindste dig så godt som jeg vil grine, hahaha!).

Denne ene er en stor 60-delt lippie-frigivelse af produkter bundet til bareminerals langsigtet linje, herunder 20 mat flydende lipkolorer ($ 18 hver), 20 strålende læbestifter ($ 20 hver), 15 smørkrem lipglosses ($ 18 hver) samt 5 under Over læbeliner ($ 16 hver) i et bashful-busting array af nøgne mauve, pink, fersken såvel som beige nuancer.

REKLAME

Det er en stor del af læbe nøgenhed, såvel som selvom du aldrig har opdaget din perfekte nøgen pout før, kan du opdage det her.

bareminerals gen nøgne smørkrem lipglosses i snarky, fremtrædende såvel som langt ud ($ 18 hver)
De ikke-klæbrige, moderat fugtgivende bareminerals buttercream lipglosses føler sig himmelske på mine læber, men jeg har måske gjort uden de røde vinstokke aroma (jeg er ikke lakrids fan) eller den svage plast smag, hvilket bringer tilbage store minder om den gamle Skole nars glosser, men både duften såvel som smag falder hurtigt, så jeg kan håndtere.

Bareminerals Gen nøgen under over læbe liner ind på punkt ($ 16)

Jeg har kun prøvet en af ​​læbeflyvene hidtil, den, der krævede på punkt, men jeg graver det. Det er super glat – næsten cremet, selv – såvel som slet ikke slettet. På trods af at koste $ 16 ser det ud såvel som føles præcist som mine $ 30 hellige grail-timeglas panorama lip liners, som påberåber spørgsmålet: “Vil jeg få fat i alle fem farver?” Magic 8-Ball siger, “Alle indikationer peger på Ja.”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Bareminerals Gen nude matte flydende lip farver i ikon, berygtet såvel som cookie
De fløde-til-matte flydende lipkolorer er ligeledes nice. De føler sig tynde såvel som lette, lugt lidt som hvid chokolade, såvel som de smager ligesom det også. Formlen forbliver semi-våd på læberne, som jeg kan lide, da det forbliver lidt bevægelige såvel som ikke greb mine flager.

Bareminerals Gen nøgne strålende læbestifter i Xox, HoneyBun samt Karma ($ 20 hver)
Hvad angår de strålende læbestifter? Jeg tror, ​​de er okay. De er ulykkelig, unscented såvel som sidde fast på den rene side. De er fint, men jeg tror ikke, de skiller sig ud som et par af de andre produkter i samlingen.

Så. Mange. Nudes. Det er som en af ​​de specielle strande (haha!).

REKLAME

Man kan bære en anden nøgne skygge hver dag i to måneder! Du kan opdage hele Bareminerals Gen Nude Collection Online, på Bareminerals Boutiques, Sephora, Ulta, Macy’s, Dillard og vælger SPA’er samt saloner nu.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *