Lørdag Surfing, 19. februar, 2022

Delighted National Lash Day! Mascara samt Kitties Tee.
Hej, såvel som glædeligt caturday!

Åh, såvel som glædeligt National Lash Day også! Ja, vi fejrer nu øjenvipper nu. Mine vipper er i øjeblikket på søgningen efter en ny mascara, forresten. Hvis du er glad for din, bedes du dele, da Laura Mercier Caviar bare ikke gør det for mig længere (krølleholdet er ikke det samme som uanset årsagen).

REKLAME

I det seneste har jeg brugt et lag af Ilias fulde volumizing mascara med en vandtæt mascara på toppen, samt mens det gør opgaven fint, jeg vil gerne have en en-og gjort løsning, så lad mig Forstå, hvis du har opdaget noget liv, der skifter!

Taler om vipper, Connor havde for nylig en mini-meltdown over sine øjenvipper for nylig. Hers er lange såvel som krøllede som El Hubs, såvel som de ofte bliver fanget i øjnene, hvilket er ekstremt uroligt for hende. Når det sker, hjælper jeg enten hende med at bruge en vaskeklud eller skylle øjnene med vand for at få de fast hugges ud.

Anywho, det skete igen den anden dag, såvel som hun begyndte at tale om at skære hendes vipper fra, da de var så generende … Jeg lukkede det, der var ægte hurtigt. Jeg tror mellem “absolut ikke” såvel som “du vil kaste øjet ud,” noget kan have fået tabt i oversættelse, da hun lige begyndte at bawling. Jeg holdt hende i mine arme såvel som forsikrede hende om, at det ikke altid ville være et problem, såvel som en person dag hun ville være taknemmelig for sådanne charmerende vipper. Derefter skyllede vi ud af øjnene såvel som gik om service som sædvanlig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Throwback til li’l spædbarns lashes!
Så ja, glædeligt National Lash Day. Jeg håber du har ikke en nedbrydning!

Denne uges læsning

Social Media Influence cloning nu deres kæledyr …

Debbie Harry på rød læbestift: “Rød læbestift kan være en af ​​katastroferne med smøring såvel som blødning, men så igen kan disse være tiltalende udseende til at udvikle sig. Jeg har ikke altid båret røde læber, såvel som nuancerne af rød anderledes i overensstemmelse med det, jeg havde på, mit humør, eller hvad jeg havde til rådighed. Jeg kan altid lide nuancer, der havde navne, der indebar noget vildt, fristende eller nasty. ”

Stevie Nicks lever stadig sine drømme.

Acne betragtes normalt på en anden måde i Korea, end det er i USA. I Korea fokuserer hudspecialister på hydrering såvel som vådhedsbarriere støtte til at stoppe pletter.

Dog Köln er en ting.

En af mine foretrukne feline “damer” er tydeligvis ikke en minimalistisk.

Hvis du kan lide elegante ting …

Jeg vil gerne gøre dette!

“Jeg kan ikke lide åbne koncepter. Giv mig et rum, hvor jeg kan lukke en dør. ” <----- samme REKLAME Har en fantastisk resten af ​​din weekend. Noget interessant sker på din ende? Din venlige samfund appelmisbruger, Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *