Søndag med faner katten, makeup samt skønhed blog maskot, vol. 466

Jeg kan ikke komme over præcis, hvor meget denne feline kan lide carbs! Det er vanvittigt. Det gør ikke nogen form for mening for mig. Han er en fuld-on kødædende, så hvorfor ville han hellere spise en zinnia blomst, en croissant eller et stykke toast end en plade af bacon eller et æg?

Det eneste, jeg kan tro på, er, at hans gamle tørre mad (Hill’s Science Diet) indeholdt fuldkorn hvede såvel som andre veggie fyldstoffer, som jeg ikke troede to gange om på det tidspunkt, men så blev der diagnosticeret nogle få år tilbage. Som præ-diabetiker, såvel som hans dyrlæge sagde, at han skulle lægge kulhydraterne.

REKLAME

Disse dage spiser han primært lave glykæmiske kornfri nutrisca crunchies samt kornfri våd mad, som han spiser … modvilligt.

Nå, han kan lide sin nightly Wet Food (for det meste Sheba Paté, men nogle gange får han $$$ Ziwipeak), men jeg tror ikke, han kan lide det så meget som han brugte til at lide rutinemæssig elegant fest, som har hvede i det til at gøre den velsmagende sovs.

Jeg har spurgt et par forskellige vets, hvorfor nogle katte gerne spiser græs, andre planter såvel som blomster, såvel som de var ikke sikre. Jeg antages, at der er forskellige tankeinstitutioner. Nogle Vets mener, at katte gør det som et instinkt til at rense deres tænder, da plantefibrene kan komme ned derinde mellem deres tænder såvel som tandkød eller til at supplere deres kostplan med specifikke næringsstoffer, som de ikke kommer fra kød, eller at tvinge sig til barf, da det hjælper dem med at fjerne deres fordøjelsessystem. Selv vilde katte gør det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg forstår ikke årsagen, men jeg forstår, at faner er en fjende til græs. Han vil spise græs såvel som blomster, indtil han barfs enhver mulighed, han får, hvis jeg lader ham, som jeg undertiden gør.

REKLAME

Det er underligt. Præcis hvad med dine katte? Vil de spise øko-venskabsler, hvis de delegerede deres egne enheder?

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *