Søndage med faner katten, makeup samt appel blog maskot, vol. 677

Rosie vil ikke klare. Hun er ikke som faner på den måde. Hun vil ikke være den enorme chef. Sikker på, hun er en leder Kvinde kat, men hun vil ikke nødt til at fortælle alle, hvad de skal gøre. Hun har ikke særlig glæde i at være ansvarlig, i modsætning til faner, som kunne lide at kalde skudene samt lave de hårde beslutninger.

Rosie vil hellere forlade dramaet til en anden såvel som ophold i laboratoriet. Hun handler om videnskaben, ikke dramaet.

REKLAME

Går til disse morgenvandringer nu med Rosie, det er en yderst anderledes oplevelse end det var med faner. Han for mangel på et meget bedre ord dominerede cirklen. Han gik ikke bare rundt om det. Han havde asfalten al metoden omkring.

Alle de andre katte i de samfund, der blev forstået faner, havde generelt vejen såvel som fortovet, såvel som han ikke bare “gå til vandreture.” Han strutted. Til faner var cirklen en gigantisk catwalk.

Rosie.

Du forstår dog Rosie. Hun har panache, OBVs, men hun går rundt om i cirklen, som hun udfører et eksperiment. Hun studerer planterne, procedurerne af afstande mellem husene, registrerer lysniveauer såvel som luft af høj kvalitet i hendes journal, samt hun selv procedurer den omgivende akustik til at citere antallet af kalkuner, vagtler, hunde såvel som katte. Det er ret ekstraordinært.

Når det er sagt, er hun ikke altid seriøs. Hun forstår ligeledes præcis, hvordan man skal nedlægge sin pels. Ofte vil hun trække mig mod et træ samt klatre op i det, eller hun vil jage en egern, så jeg mener, at hun også har det sjovt nogle gange.

REKLAME

Og ja, nogle gange vil hun ligeledes slå en stilling. Hun er trods alt den nye CFO (Chief Feline Officer) af faner Feline Industries, LLC.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *