Er målrettet afrivelig neglelak den næste store skønhedstrend?

som jeg online såvel som ånde! Der er nu neglelak designet målrettet til at blive skrællet af i to til-fire dage.

Det er ved et mærke kaldet BBX Elsa. Deres hurtige skrælbare neglelakker imødekommer dem, der foretrækker at skifte deres farve ofte.

REKLAME

Den polske indeholder 60% vand såvel som bevidst designet til at blive skrællet som et klistermærke. Når du har malet, venter du to-til-tre minutter, så du er færdig.

Hvis du vil, kan du også lagt på en top frakke, såvel som ja, den polske skal stadig forblive afrivelig, selv med en fjern frakke på toppen. Der er to sæt til at vælge fra med tre nuancer i hvert sæt; Du kan købe dem på internettet for $ 42 hver.

Jeg kan godt lide at male mine negle i weekenden såvel som holder nøjagtig samme farve på i en uge, så denne idé absolut blæser mit sind. Jeg er sååå ikke målmarkedet, lol!

Jeg kan godt lide sandheden om, at polsket tørrer så hurtigt, men jeg kan ikke se mig selv, der genanvendes flere gange i løbet af ugen, selvom det tager mindre end fem minutters total.

Jeg antages, at dette kan være revolutionerende, selvom du er den type person, der får antsy, så den samme skygge på dine negle! Jeg har en god ven, der ofte skifter hendes neglelak, såvel som jeg kan se det attraktivt for dem, der ikke er ivrige efter at forpe sig til den samme skygge.

REKLAME

Hvad tror du på afrælerbar neglelak? Tror du, det er noget, der kan fange på? Samt holder det nogen form for “ap-peel” (pige, du forstår, at jeg var nødt til at gå der) for dig?

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *