Søndag med faner katten, makeup samt skønhed blog maskot, vol. 384

Kære Dagbog,

Som jeg sidder lige her polering min 2007 Super Bowl Championship Ring, kan jeg ikke hjælpe, men føler mig lidt nostalgisk … som du ved, jeg brugte til at spille ekspertkugle for Mill Valley Wildcats, såvel som nogle gange det overrasker mig, at folk Genkend ikke dette. Ja, min karriere, selv om det var kort, lærte mig så meget såvel som forberedt mig til dette liv af berømmelse såvel som luksus.

REKLAME

Fodbold lærte mig disciplin, sejhed, såvel som det lærte mig præcis, hvordan man grundlæggende stod op såvel som være voldsomt. Samt hvis du kan håndtere trykket på Super Bowl, kan du i grunden håndtere noget, selv Karl Lagerfeld på en dårlig dag.

Så jeg går ned i Memory Lane i dag. Jeg mener uden denne mulighed uden at spille stram ende for wildcats, jeg forstår ikke, hvad der ville have endt at være af mig. Jeg var bare en feline på de gennemsnitlige gader i Mill Valley, da SCOUT fandt mig såvel som sagt, at jeg havde den rigtige krop såvel som temperament til at være en stjerne i NFL.

Desværre sluttede min fodboldkarriere pludselig med en haleskade, men det gav mig tillid til at flytte over til Kitty modellering. Resten er historie.

Lige nu sætter jeg bare de fuldstændige detaljer på min Super Bowl Celebration spredning. Ikke at nævne fald eller noget, men Stephen Curry samt Fam kommer over, så jeg har grillen i gang, så godt jeg er ved at gøre mine berømte catnip-apps til fællesskabskittene. Det bliver en sjov tid.

REKLAME

Hav en god dag, dagbog. Jeg forstår, at jeg vil.

Kys,
Tabs.

S.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *