Nars guy ray for nars photoglosses i Zambeze, Muse, off grænser samt Kiki

fra venstre: Muse, Zambeze, off grænser såvel som Kiki
Jeg kan godt lide, at læberne på disse le rør af glans fra den nye Guy Ray for Nars Holiday 2017 samling ser ud som rutine ol ‘læber. De er endda noget asymmetriske, siger tak til godhed! Da jeg skal være ærlig, har jeg i nogle tilfælde krav om en pause fra de hyperblæsede kylie-stil læber overalt.

Glosserne er nars photogloss læbe lakker, en ny begrænset udgave formel, såvel som – ekstremt betydeligt – de lugter praktisk talt som vanilje cookies.

REKLAME

Sagen om disse glosser er, at de er så pigmenterede. Ligesom du forstår præcis, hvordan i nogle tilfælde, når du laver te såvel som du sætter teposen i varmt vand, men du går ikke noget andet såvel som undlader at huske om te, kun for at genkende en time senere, hvad Du gjorde, men du vil ikke spilde det, så du drikker det alligevel, selvom det smager skøre stærkt såvel som intens?

Det er præcis, hvordan disse glosser ser ud.

Photogloss Lip Lacquer farveprøver fra toppen: Muse, Ambeze, Off Limits Kiki

Det er som om nars pressede deres intense powermatte lip pigmenter i et tyndt, ikke-klæbrig lipgloss koncentrat, såvel som du kun krav lidt lidt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg slår bare staven langs min nederste læbe, når – faktisk en gang fra delegeret bedst – så tryk på mine læber sammen et par gange, såvel som bare type fjer ud kanterne. Det er den enkleste metode, jeg har opdaget, at den anvender dem.

Alt meget mere end en swipe, men såvel som ting begynder at blive kompliceret. Nogle områder på mine læber vil ende op mørkere end andre, såvel som da bliver jeg nødt til at tage glans al metode ud til kanterne såvel som grundigt overholde kurverne på mine læber … spare dig selv besværet. Bare dab lidt på dine læber, såvel som sløring af kanterne.

Med uret fra nederste venstre: off grænser, Zambeze, Muse samt Kiki
Det er den metode med alle nuancer, men især den sparkly fuchsia – som er så ekstremt 80’ere, jeg kan lide det! – såvel som den mørke cremet bourgogne.

Disse er ikke meget klæbrige, såvel som jeg kun får omkring to timers slidstid, men det er ganske almindeligt af en tynd, ikke-klæbrig glans. I det mindste indebærer den pigmenterede formel, at du kan strække et rør ud lang tid.

Jeg kan godt lide disse meget, så godt som det kan helhjertet foreslå dem, så længe du ikke har store flager, der foregår, da de er sikre på at forstærke enhver form for teksturerede områder.

REKLAME

Se efter dem på Nars butikker samt på internettet, der starter i morgen, fredag ​​den 6. oktober sammen med resten af ​​Nars Guy Ray Holiday Collection.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *