5 ting jeg har elsket på det seneste

en af ​​disse dage, mit hår vil ikke være så sjusket (men i dag er det ikke den dag).
1. Universal tråd høje stigning ødelagt midi jean shorts

Åh. SÅ. GODT. Den høje midtsektion på disse jean shorts hits over maveknappen samt holde uanset i, så jeg har ikke lyst til, at min tum-tum hænger ud af siderne af mit talje, såvel som midi-længden dækker helt kinderne såvel som de yderst toppe af mine lår. Jeg føler mig dækket, men alligevel er shortsen stadig kort nok til at holde mig godt såvel som forlænge mine gams.

Materialet er en blanding af 91% bomuld, 7% polyester såvel som 2% spandex, så det strækker sig lidt ud, men jeg har ikke noget imod, da jeg ikke kan lide mine shorts til at klamre sig sikkert til min bytte. Husk, at siden denim strækker sig, begynder taljen at løsne efter et par timer, så shorts glider ned, men jeg bærer bare dem med et bælte samt minde mig selv om, at de kun var $ 17,99!

REKLAME

De er også belagt med noget, der er meningen at afvise pletter? Sig tak til godhed, da jeg krav alle de bistand jeg kan få med hvide shorts.

Jeg tror på at få fat i et par meget flere par!

2. Aveeno spædbarn konstant sikkerhed zinkoxid mineral solcreme SPF 50

Jeg har haft en række gode venner foreslår Aveeno spædbarn solcreme (omkring $ 13), såvel som det er virkelig så godt som alle stater det er.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Den aktive komponent i denne fysiske solcreme er zinkoxid, som virker ved at sidde på toppen af ​​huden for at afbøde såvel som scatter UV-stråler. Det tager hurtigt, ikke klæbrigt, føles ikke tungt på min hud, såvel som lag godt med andre hudplejeprodukter såvel som under makeup. Det stammer ikke, da jeg scubber det i såvel som ikke har beskadiget mig ud (banker på træ). Der er en hvid kast i første omgang … men det falder efter en halv time, så jeg ikke angst om det. Det er sved-og vandtæt i så meget som 80 minutter også.

3. Stretching.

Jeg har sagt dette før, så godt jeg vil sige det igen: Stretching er ikke min forte, som jeg er så naturligt alsidigt som en plank af krydsfiner. Mine hamstrings er de værste, såvel som når nogen i en fysisk fitness klasse eller en træningsvideo stater “bøjes over såvel som røre dine tæer,” Jeg er personen med hånden på toppen af ​​knæene med angivelse af “nope! Det sker ikke.” Men jeg har lige fundet stretching videoer på YouTube, såvel som mit liv ændres permanent.

Mine tæer såvel som buer følte så godt efter denne video.

Jeg er ved at gøre dette.

Jeg kan godt lide at lave strækningsvideoer, da det er meget lettere for mig at få nogen til at lede mig med forskellige strækpositioner, snarere end at skulle tro på, hvad de skal gøre næste på egen hånd (fordi hvorfor ville jeg sætte min krop i urolige positioner alene?) . Det hjælper også virkelig med at have nogen fortælle mig præcis, hvor længe du sidder eller står i uanset pretzelindstilling, jeg er i øjeblikket i; Ellers vil jeg bare fred-eff-out efter 10 sekunder.

Jeg har lavet en 20-minutters stretch video, mens jeg nyder tv om natten før sengetid, såvel som efter mindre end en uge, føles min krop meget bedre om morgenen (og hele dagen, virkelig), såvel som jeg Sove meget bedre om natten, da mine muskler ikke er så sår efter mine træningsprogrammer.

Yay for at strække!

4. Air Fryers.

Air Fryers simulerer dyb stegning ved at udnytte varm luft samt bare en meget lille mængde olie, så de er ment at være fremragende til sund madlavning. I don’t have one (yet), however I reeeeeeally want one, since at my mommy as well as dad’s home a few weekends back for lunch, they cooked an entire Tilapia in their air fryer, as well as it was so tender as well as juicy that I inhaled the entire fish by myself in — I’m not even kidding — less than 15 minutes! (Side note: Don’t mess with a bit Filipino woman as well as her yummy fish, man.)

Only thing holding me back is that the machines tend to be significant as well as take up great deals of counter/cupboard space, which I don’t have at the moment, however is something I’m actively working towards, which leads me to…

5. going to goodwill when a day

I’m in the process of de-cluttering my home (we’re prepping for a minor remodel, which is one more conversation for one more time), as well as I’ve realized that the least stressful method for me to do it is to chip away at things with bite-sized recycling as well as disposal tasks, rather than doing a massive, overwhelming purge.

Inside this bag are 10 coats I haven’t used in 15 years. part of me believes I must save them for Connor…but one more part of me is just so prepared to let the clutter goooooooooo!
So this is what I do! Every day, I spend five minutes in each space adding products to a big bag of things to donate (the policy for me is if I haven’t utilized something in two years, I can let it go). when the bag is full, it goes into the trunk of my car, as well asSå leder jeg til Goodwill Donation Station ASAP for at reducere det. Jeg er målet at gøre dette, når en dag, såvel som det er virkelig assisteret mig, få en klar til at behandle rodet.

REKLAME

Hvilke ting har du elsket på det seneste?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *