Hvad ville du gøre, hvis du havde helt fri, så godt som måske gør hvad du vil i dit eget drømme Mac-samarbejde?

, hvis jeg havde helt fri tøj? – Åh, min gosh, jeg forstår ikke engang, hvor jeg ville starte.

Jeg havde lidt smag af det, når det på en tid for længe siden. Jeg lavede min egen lipglass kaldet Development Revolution, men hvis jeg måske vil gå tilbage til det laboratorium igen, ville jeg gå buck-freakin’-Wild.

REKLAME

IH, du godeste! Ja, ligesom, meget først og fremmest har Mac så mange gode ting allerede, så jeg vil ikke ville genopfinde hjulet, men jeg ville tage eksisterende farver, som jeg kan lide såvel som udnytte hele tiden, såvel som jeg ‘D Prøv at bruge dem på forskellige måder.

For eksempel ville jeg blive blød brun, brun, sadel, kork samt klub øjenskygge i maling potter.

Ah! Kork som en maling pot!? Kan du forestille dig!? Jeg ville dø. Klub som en maling pot ?? Jeg ville f * cking dø. Blød brun som en maling pot!? Ok, rolig ned, Karen …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Ok, så jeg ville sikkert gøre det.

Jeg vil også vende magt til en multiuse væske. Nu har jeg ikke noget koncept, hvordan Mac ville gøre dette, men jeg vil gerne have en flydende version af Powersurge, som jeg måske kan bruge som en liner eller lægge på mine pande eller bruge på mine læber.

Powersurge læber? – Præcis hvor stor ville det være? Jeg tror det ville være fantastisk.

Jeg vil gerne opdage en metode til at tage den ekstra dimensionsformel – pulverne, bronzerne, rødmerne såvel som øjenskygger – samt gøre nogle skøre-@ ss neutrals med dem. Jeg ville lave en kombination af neutral yderligere dimension øjenskygger med alle de browns, jeg nogensinde har tænkt – gode toner, varme toner, mørke toner, lys.

* drools *

Ja, hvem bliver begejstret over Browns? Denne pige.

Og det er bare at starte! Jeg vil også have nogle læbeprodukter, selvfølgelig. Ligesom, jeg vil gerne gøre min egen Supreme Pink Mac Lipstick kollektion med nøgne pinks samt lyse pinks samt hvad som helst imellem, da du forstår, jeg kan lide pink læbestift.

Jeg mener, ville mac lade mig gøre alt dette i en faldt swoop? sandsynligvis ikke, men i mine drømme ville de. Det ville være en enorm, stor samling.

REKLAME

Fortæl mig, min som – min MAC som – hvad ville du gøre, hvis du havde helt fri for, så godt som måske gør hvad du vil i dit drømme Mac-samarbejde?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *