Sprøver af alle 22 Mac Liptensity Lipsticks og en hurtig Norcal Fire Update

de 22 Mac Liptensity Lipsticks, Furcched.
Branden raser stadig i Sonoma og Napa. Det er stadig dårligt deroppe, og det er ret røgfyldt her, men det er ikke forfærdeligt blæsende bedst nu, hvilket er en lille velsignelse. Forhåbentlig forbliver det på den måde for en anden dag eller to, og så kan nogle af branden være indeholdt. Vi fortsætter bare med at kontrollere amtet brandalarm, være klar, og forsøger at forblive positiv.

Taler om at forblive positiv … Lipensity! Efter at have spillet alle 22 af Mac Liptensity Lipsticks, som forresten er nu tilgængelige i Mac Permanent Line, blev mine læber farvet en fantastisk magenta farve, der varede – ingen joke! – En og en halv time.

REKLAME

Pigmentet er så alvorligt.

Endnu vigtigere (i hvert fald til mig), er jeg temmelig sikker på, at en af ​​farverne, skyer i min kaffe, er en shout-out til Carly Simon’s, er du så forgæves.

“Jeg havde nogle drømme. De var skyer i min kaffe, skyer i min kaffe, og … Du er så forgæves, du tror nok, at denne sang handler om dig … ”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg antager, at 2016’s Limited Edition Liptensity Collection gjorde ganske godt, fordi Liptensities er permanente nu. Ni af nuancerne er nye, og 13 er genopfremmende.

Mac Liptensity Lipsticks (nu permanent)

Re-promotes: Driftwood, røget mandel, toast og smør, Dionysus, Habanero, Fyrværkeri, Marsala, Mulling Krydderier, Cordovan, Galaxy Gray, Double Fudge, Ambrosial og Hingst

Og de nye nuancer: skyer i min kaffe, godt opdrættet brun, ingefær rose, mursten støv, bide o ‘georgia, konge laks, ild ristet, rødbeder og noblesse

Det har været et øjeblik, fordi sidste gang jeg havde nogen af ​​disse, og denne swatch sesh reignited min kærlighed til dem igen. Ikke alene er de preternaturalt pigmenteret, men de arbejder ikke ud i mine læbelinier. Overhovedet.

Sagen er dog så intense, at du i det væsentlige har nul værelse til fejl, når du bruger dem. Anvendelse af en af ​​de mørke eller lyse nuancer lige fra røret er lidt svært, fordi de ikke har et spids forslag som regelmæssige MAC læbestifter gør, og det gør det udfordrende at følge dine læbekonturer, især i de ydre hjørner.

For hvad det er værd, har et par af de nuancer matchende læberens lip blyanter (jeg sender farveprøver af blyanterne på mandag).

Jeg påførte et enkelt lag lige fra røret for hver af disse, hvilket er, hvordan jeg typisk påfører læbestift, og et lag af Liptensity varer mig omkring tre timer, eller indtil jeg har noget at nibble eller drikke.

Med uret fra øverste venstre: Bite O ‘Georgia, King Laks, Habanero, Fyrværkeri

Røget mandel, toast og smør, Dionysus og murstenstøv
Brandbrændt, Marsala, Cordovan og Mulling Krydderier
Galaxy Gray, Ambrosial, Noblesse, Hingst, Double Fudge, Beetroot
Skyer i min kaffe, godt opdrættet Brun, Driftwood, Ginger Rose
Hver af disse lippies er $ 21, og du kan finde dem nu på Mac tællere og online.

REKLAME

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

S.s. tgif, right ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *