Tilbage i bugten, såvel som jeg tænker på browsere …

Thinkin ‘virkelig svært om browsere …
Ah … det er dejligt at være hjemme igen. Selvfølgelig ville det være fantastisk-er, hvis det ikke var 40-noget grader lige her meow, men jeg er glad for at være tilbage hus med rosie kvinde såvel som min comfy seng.

Åh! – Denne næste ting kan virke ekstremt indlysende, men det er ikke altid tydeligt for mig: Hvis du udfylder dine brows en dag, såvel som de er særligt urolige / wonky, såvel som du fylder dem som Godt at fylde dem såvel som de stadig bare ikke se rigtigt, hurtigt trim lidt af toppen eller ryd op under buen. Jeg forstår dette virker indlysende, men hvis du er noget som mig såvel som dig online med din pande dag efter dag efter dag, i nogle tilfælde begynder du bare at fylde dem uden at huske at rense dem fra tid til anden. Når du har renset dem op, ved jeg, at de begynder at samvirke igen.

REKLAME

REKLAME

Jeg ved, det virker indlysende, men hurtigt rydde op ad de stray hår med pincet såvel som at trimme enhver form for ekstra lange hår med et par rund-tippet saks (ikke poke dit øje ud!) Vil gøre vidundere.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *