Hvordan håndterer du dit skønhedsbudget?

Mangler denne thug meget i dag!
I det seneste har jeg lyttet til podcasts om finansiel læsefærdighed, og derfor har jeg tænkt på, hvordan folk håndterer deres skønhedsbudgetter.

Jeg læste i en artikel for nylig, der siger i gennemsnit, kvinder bruger $ 313 om måneden, og mænd bruger $ 244 på skønhedsprodukter. Jeg er ikke rigtig overrasket over disse beløb, men ser, hvordan det er nemt at gå der, hvis du handler på steder som Sephora.

REKLAME

Anywho, jeg forsøger at være mere målrettet med de skønhedsprodukter, jeg køber, og så tager jeg lager på mine udgifter vaner. Jeg har bemærket, at jeg har tendens til at gøre en af ​​tre ting:

1. Restock, så afhente ekstramateriale

Når jeg løber tør for noget, vil jeg gå ind på Sephora eller mål for en restock, og mens jeg er der, vil jeg normalt hente et par ekstra ting, der ikke var oprindeligt på min liste, fordi Yolo.

2. Stress shopping.

Hvis jeg har haft en hård dag, vil jeg købe skønhedsprodukter, der normalt ikke er på min ønskeliste for en øjeblikkelig tilfredsstillelse.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

3. Salg Shopping.

Åh, gosh. Dette er min Achilles ‘hæl. Hvis jeg kan få en masse produkter på salg, har jeg ikke noget problem splurging, selvom det er for ting, som jeg teknisk ikke har brug for.

Jeg tænker på at skabe et sæt skønhedsbudget om måneden, men du ved … Der er noget om de improviserede skønhed, der køber, når jeg har brug for en hente mig op. Suk.

Jeg er nysgerrig efter at vide, hvordan du håndterer dit skønhedsbudget.

REKLAME

Ligesom, foretrækker du kun at købe makeup, når du løber tør for noget? Eller har du et bestemt månedligt budget for skønhedsprodukter, og du henter hvad du har lyst til i øjeblikket? Eller er du den type person, der køber produkter på et indfald? Lad mig vide i kommentarerne.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *