Søndag med faner katten, makeup samt skønhed blog maskot, vol. 693

Divas har et ry for at være svært at arbejde med. Du ved i min erfaring, Divas jeg har krydsede stier med, har virkelig været ret cool. hold spillere selv.

Tabs, for eksempel, kunne lide at fodre sladdermaskinen med historier om, at han var notorisk vanskeligt at arbejde med. Jeg tror, ​​da han endda blev omtalt som Naomi Campbell i Feline Modeling World, som begejstret ham. Men hvis du spurgte nogen form for af de øverste Tier Kitty-design, arbejdede han med, eller nogen form for sine forretningspartnere, ville de fortælle dig, at han var 100% støttende, der leverede såvel som den mest nemme at arbejde med feline du nogensinde ville mødes.

REKLAME

Ok, sikkert, nogle gange var han uhøflig for mig, så godt jeg ville blive bedt om at gøre latterlige ting som, jeg ved ikke, planlæg en fest for 100 personer på en toscansk villa med kun 24 timer at gøre det, dog For de fleste faneblad var en stor arbejdsgiver at arbejde for. Han havde altid min ryg, såvel som han har altid motiveret mig til at overholde mine drømme.

“Fortsæt med at skrive,” sagde han, “og når du endelig penner den blockbuster, undlader ikke at huske, hvem der motiverede dig.”

Rosie.

REKLAME

Rosie-Pose har en forkærlighed til at trække sig ind i ensomhed, når hun er dybt i videnskabelig tanke, såvel som selvom hun ikke er så socialt aktiv som faner, kommer hun stadig sammen godt med alle de katte, hun løber ind i (undtagen Harris). Hun lader ligeledes undertiden sin moderens sideoverflade, når hun ser søde små fyldte katte, som hun har taget stripey lige her under hendes fløj. Han er en af ​​Connors Stuffies, såvel som Rosie har store planer for ham at være den næste videnskabelige Feline Mastermind. Hun er fast besluttet på, at han har en egnethed til robotikken såvel som har taget ham som en af ​​hendes praktikanter.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *