Makeup og appel blog mandag afstemning, vol. 583

Yummy!

Så … hvad er mandag afstemning?

Fremragende spørgsmål! Det er ikke i modsætning til dets navn en faktisk afstemning, som med små klikknapper. Det er bare en liste over fem meget mere eller mindre tilfældige spørgsmål, jeg har postet på denne blog hver mandag morgen for de tidligere quadrillion år (siden 2007). Jeg elsker at læse dine svar, og det hjælper mig med at få min uge til en god start.

1. Erklæring taske, erklæring sko eller sætningslæbe?

Dette som min Sophies valg af erklæringer, fordi jeg elsker dem alle! Men jeg tror jeg ville vælge skoene, fordi de ville være lavere vedligeholdelse. Jeg ville nødt til at genanvende opklaringslæben hele dagen, og hvis jeg bærer en erklæring taske, ville jeg bare bruge hele dagen med at bekymre sig om ikke at miste det.

I det mindste skal skoene bare blive på mine fødder, lol!

2. Orange rødme eller lyserød rødme?

Ingen af ​​dem! – En orange-pink rødme. ?

3. Har du nogensinde lavet en maling aften?

Bare en gang, og det var tonsvis af sjov. Min ven og jeg gik til en og malede en flyvende enhjørning med en regnbue på sin røv. ?

4. Skal læbestift lugt som mad?

Hmm … Jeg har ikke noget imod en subtil vanilje duft, som Mac Lipstick, men alt andet jeg kan gøre uden. De søde, sukkerholdige dufte, især gør min mave churn!

5. Har du nogensinde været hypnotiseret?

Ja, i gymnasiet. Det var for en psykologi klasse. De havde en hypnotisør kom ind, og nogle af os frivillige sig til at være emner …

Vi gjorde for det meste bare dumme ting, eller så jeg bliver fortalt – hopper op og ned på en fod og optræder som en hyena. ting som.

Ny Favorit Food Spot: Amy’s Drive-Thru

Hvad er det på et tag?
Hiya, ven. Glædeligt mandag! ?

Hvordan var din weekend? Mine var lækre. Vi gik for at besøge mine forældre i East Bay fredag ​​aften. El hub og jeg havde en filmbillede dato nat og så den nye spiderman, som jeg troede var stor, btw!

Vi holdt natten der, derefter forlod tidligt på lørdag for at køre et par ærinder op i Cotati og Rohnert Park.

REKLAME

Det var her, vi fandt denne perle: Amy’s Drive Thru!

Ja, Amyens, de samme med de frosne fødevarer og supper. viser sig, at de også har en lille kæde af fastfood restauranter med masser af økologisk, ikke-GMO og glutenfri billetpris, som er alle ting, jeg normalt ikke kvalitet til fastfood steder med et drev gennem, men dette sted har det Alle … og det har en levende have på rooftop.

Jeg vil gerne komme deroppe!
Evolution of Amys
Alt på menuen er også vegetar (med veganske muligheder), og alt kan købes glutenfri, hvorfor vi endte med at gå der, i betragtning af at El Hub har Celiac.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

De serverer vegetariske hamburgere, fries, burritos, bagværk, pizza, mac og ost, chili, suppe, shakes, sodavand og salater.

Everything on the menu can be made gluten-free
Veggie burger, fries og en vanille shake for mig; en glutenfri burrito til el-hub; og mac og ost med en jordbær shake til babylove
Alt er organisk, ned til sodavand, slik og krydderier

Masser af steder at sidde

What must we play??

Det er som in-n-out, men med en vegetarisk / vegansk og glutenfri organisk ikke-GMO menu, og dang, hvis det ikke var godt. Jeg gobbled ned min burger, “Amy,”, som har to veggie patties, ost, salat, tomat, grillede løg og en speciel sauce, der smagte lidt som tusind ø dressing. Også fik fries og en vanille shake, og Connor var næsten færdig med sin Mac og ost (som hun aldrig gør).

El Hub var lidt skuffet over hans burrito, fordi det var mindre end han håbede, og han sagde, at det smagte som en frosset burrito, men han var stadig glad for at have fundet et fastfood glutenfri sted.

Så ja, vi går tilbage næste gang vi er i nabolaget.

If you’re ever up in Sonoma County, it’s worth making a pit stop.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

REKLAME

S.s. have a terrific week! ?

P.p.s. Spørgetid! Her skal de kopiere / indsætte med dine svar i en kommentar. Vi snakkes.

1. statement bag, statement shoe or statement lip?
2. Orange blush or pink blush?
3. have you ever done a paint night?
4. must lipstick smell like food?
5. have you ever been hypnotized?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *