Unsung makeup helte: Clinique ganske simpel flydende eyeliner pen

Jeg kan godt lide dette så meget, at jeg skruede ud af komponeringen på pakken!
Hvad er en usung makeup helt? For mig er det en ofte undervurderet makeup-mælk, et langsigtet indsamlingsprodukt, der scoots under radarskærmen af ​​mange makeup entusiaster, men regelmæssigt rocks min verden. De langvarige Usung Heroes-serie har et par af mine favoritter.

Ok … Jeg forstår ikke præcis, hvordan du føler om flydende eyeliner generelt, men det er den allerbedste sorte flydende eyeliner i det forståelige univers, imo, såvel som ja, jeg tror, ​​det er lige så godt som Tom Ford Pen.

(Yup, * det * $ 58 Tom Ford Liner.)

REKLAME

Det er klinikken ret simpel flydende eyeliner pen, såvel som det er en relativt bargain $ 22. Det gør så mange af de ting, som Tom Ford Liner gør, såvel som gør dem lige så godt. Det er en dyb, mørk sort; det trækker meget tynde linjer; tørrer hurtigt; Det er virkelig, virkelig nemt at bruge.

Det har en af ​​de lange, alsidige filttips, så hvis du vil tegne en ultra-fin linje på din øvre lash-line eller en præcis feline flick i det ydre hjørne, kan du hurtigt gøre det, selvom du er alle tommelfingre , halv søvn eller travlt.

Normalt ville jeg aldrig drømme om at anvende flydende liner, når jeg er i et rush, men det er helt muligt med denne. Der er noget lidt vidunderligt om det såvel som yderst brugervenligt … som sandsynligvis er, hvorfor de ringe til at kalde det den ret simple flydende eyeliner pen, ha!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Når du forsøger at lave Kissy Faces, såvel som ser ubehageligt, vælger du dog bare at vælge det alligevel. (Det er foringen på mine øvre lash linjer, forresten.)
En af mine foretrukne ting om det er den ~ 20-sekunders tørretid, som ikke støj som en lang tid, men det er bare tilstrækkeligt til enten 1) lad linjen tørre på egen hånd, eller 2) også Da det er, hvad jeg kan lide at gøre, får jeg en smud rent såvel som fjer ud kanten af ​​linjen for at få det til at se blandet så godt som glat.

Og efter det 20 sekunder kan du blinke, rulle dine øjne eller hvad som helst, såvel som din liner vil ikke overføre op på dine låg! Når disse ting er tørt, er det smudsbevis såvel som Budge-bevis.

Men det er ikke alt! Du kan også opdage det ret meget overalt. Jeg kan godt lide, at jeg bare kan pope ind i Novato Sephora såvel som få en, hvis jeg “har brug for”, eller at jeg kan stoppe ved en klinik tæller på Macy’s eller Nordstrom.

Jeg burde højst sandsynligt få en ny snart siden min ser meget ud … Vel-elskede, ha ha ha!

Dette er overfladen, efter at den tørrer. Undskyld for mine sjuskete linjer … Jeg drak bare et ton kaffe såvel som var Hella Shaky, lol.
Jeg er lidt sparker mig selv for ikke at vælge en ekstra en under sidste vibring, men hej, der er altid en mere salg rundt om hjørnet, ikke?

Åh! – Jeg kan ikke tro, at jeg ikke har diskuteret det endnu. Praktisk glemt! Overfladen på denne liner? Det er anderledes end de fleste. Det er ikke så skinnende som Tom Ford, men det er heller ikke som en mat gelforing, som Mac Blacklack. It’s somewhere between the two, which likewise makes it simple to wear with numerous different looks.

It’s great stuff… No, excellent stuff. I’m all for flexibility.

Åh! — I just keep remembering things. This liner likewise laundries off extremely quickly with a makeup remover. You don’t have to sit there for hella days, scrubbing your life away.

OK, I believe that’s the end. Ja. That truly is the end!

REKLAME

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

S.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *