Mac Højt såvel som klart, Glow Play Blush Collection Patches på NC42 Hud

Mac LOOD såvel som Fjern samling samt Glow Play-rødme, begge tilbydes nu på Vælg MAC-steder samt Mac-webstedet
Manden, jeg kunne ikke få det på min arm samt håndtere hurtigt nok. Meget først og fremmest neutrale. For det andet, Mac.

Alvorligt, så godt godt.

REKLAME

Teknisk tjekker du to Le Mac-samlinger. Den ene er højt såvel som klar, som består af enkelt øjenskygge ($ 18 hver), læbestifter ($ 20), lipglasses ($ 18,50) samt ekstra dimension skinfinishes ($ 37 hver), såvel som den anden er en samling af glødspil rødme ($ 30 kind farver Extraordinaire).

Et par observationer på højt niveau:

Blusherne er ikke i standardproblemet pulverformlen. De har en cremet, hoppet formel såvel som føles gel-lignende. De er silkeagtige. De er bløde, såvel som de arbejder fineste, når de bruges sammen med mine fingre. Jeg tror, ​​de vil være fantastiske venner til fem minutters makeup.

Som for øjenskyggene føler de blødere end normalt, som de har meget mere “give” end normalt for Mac Powder Shadows. Jeg har høje virkelig håb om dem, især da de ser ud til at være meget mere intense end normalt.

Hvis du kan lide monokromatisk udseende, er dette samlingen for dig. Der er en række koordinerende øje / kind / læbe produkter (dette bliver meget mere tydeligt, når du adskiller produkterne i farve familier). Jeg kan godt lide matchy-matchy makeup, da jeg tror det er simpelt sofistikeret, så jeg handler om det liv.

Emballagen! Det er lidt shu uemura, yah? Jeg er i Fjern sager, ikke kun da de ser cool ud, men de er også praktiske, da det er nemt at fortælle, hvilken skygge de er fra forsiden såvel som ryggen.

Jeg kan godt lide Fjern emballagen … så i modsætning til den grundlæggende Mac Black.
Læbestifter ($ 20 hver) samt lipglasses ($ 18,50 hver)

Øjenskygge ($ 18 hver) samt ekstra dimension Skinfinishes ($ 37)

Flere Glow Play rødmer ($ 30 hver)

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Glow Play rødmer ($ 30 hver)
Mit hjerte slog dobbelt tid, da jeg tog disse ud, såvel som jeg utilsigtet sagde: “Hot Damn!” Foran Connor (hun er i den fase, hvor hun gentager, hvad jeg siger, så jeg forsøger at begrænse de levende forbandelsesord).

REKLAME

Hvad synes du?! ekstatisk som jeg er? ? Eller gør neutralerne dig, at du vil ramme snooze-knappen? ?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *