Nars Charlotte Gainsbourg Collection til sommer 2017: Farveprøver og første indtryk

Nars Charlotte Gainsbourg Collection til sommer 2017, der kommer til Nars Counters 15. april 15. april
IH, du godeste!!! Jeg har haft omhyggeligt ud af mine bangs for det sidste … hvor længe har det været? En halvanden og en halv? Men nu er jeg tæt på at kaste i det ordsprogede hårhåndklæde og hugge dem af på grund af Charlotte Gainstsbourg.

Jeg har kigget på billeder af hende og lytter til sin musik hele dagen, fordi Hej – skal sætte stemningen til den nye Nars Charlotte Gainsbourg-samling, og denne kvinde arbejder nogle voldsomme bangs handlinger. Charlotte, pige, du giver mig så meget hår inspireret rigtigt meow.

REKLAME

Og makeup inspiration også! Charlotte’s nye collab med nars er lidt utroligt. Det er helt i strid med hele mere-er-mere ting i makeup, som en anti-instagram / tung konturende / blændende højdepunkt kryptonit, med ren dækning, ren hud, rene kinder, rene læber og næppe-der farve på øjnene.

Det er frisk, nemt, tilgængelig og meget stemningsfulde af Charlotte’s makeup stil (og min lige nu).

I de fleste af de billeder, jeg har set af hende, ser Charlotte’s hud rigtigt ud! Hun har meget minimal dækning (det meste af tiden ser det ikke ud som om hun har noget fundament eller concealer overhovedet, men jeg tror, ​​hun sandsynligvis er), måske med en lyserød eller mørk læbe, næppe-der farve på hendes kinder, og vipper og liner. Eller hun vil gøre et subtilt røget øje med neutrale læber, som virker som en meget fransk æstetisk for mig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Charlotte er halv fransk, halv engelsk og datter af to berømte mennesker, engelsk sanger Jane Birkin og fransk skuespiller / sangskriver Serge Gainstsbourg, og hun er stjerneklaret i mere end tre dusin film, mange af dem i Storbritannien og Frankrig. Hendes erfaring med film og scene makeup inspirerede denne lancering.

Samlingen omfatter 18 le stykker og ankommer den 15. april med masser af spændende nye formler, herunder ting, vi aldrig har set fra nars før, ligesom de hydrating glødfarver, læbe tints og fløjl duo øjenskygger.

Der er også tre nye nuancer af de multiple tints (som stadig er relativt nye) og snazzy au poil børste roll, hvilket er – vent på det – $ 175 (!).

HVAD SIGER DU?! Ja.

Sprøver fra toppen: Flere toner i Alice, Jo og Jeanette; Velvet matte læbe blyanter i London klinik og blindfold; Lip tints i Double Decker, Efelide og Promise

Fra toppen: Velvet Duo Eyeshadow i Old Church Street, Rue Allent; Kohliners i Cours du Soir, Nuit D’Encre og Zink
Hydrating Glow Tints fra toppen: Fair, Light and Medium (ikke afbildet, Medium-Dark)
Der er også nogle skyggeudvidelser af produkter fra den eksisterende linje, tre nye Limited Edition Kohlinere og to Le Velvet Matte Lip Crayons.

Mine første indtryk hidtil …

Nars hydrating glødfarve ($ 36 hver, tilgængelig i retfærdig, lys, mellemstore og mellemstore mørke)

Disse har en super ren, fluffy, flødeagtig formel, der føles lettere end et sommerfugl kys. De ud af din hudtone ud med det svageste strejf af en farvetone og en subtil glans.

De dækker ikke rigtig noget op for at være ærlig. Du kan stadig se mine fregner i disse billeder, og mine kinder er ikke helt selv tonet, så det er et meget naturligt udseende.

Jeg bærer skyggen kaldet medium, og efter påføring og blander det med mine fingre ser min hud ud. Friskvaskes. Det er den bedste måde, jeg kan beskrive det på. Det er udseendet af friskvasket hud.

Jeg kan lide det. Det er makeup-kaliber interessant.

Nars charlotte gainsbourg samling hydrating glødfarve (tre af fire nuancer, $ 36 hver)
Nars lip tints ($ 26 hver, tilgængelig i Ruby Red Double Decker, antikke rose Efelide og rødlig blomme løfte)

Disse moderat pigmenterede Pretties føler sig tynde på min pout og knap der. De er ikke klæbrige overhovedet, og de er også unflavored og unscented.

Har jeg i det hele taget glans?

Med disse, baseret på hvor lys de føler, er det svært at fortælle.

Nars Charlotte Gainsbourg Collection Lip Tints (tre af tre nuancer, $ 26 hver)
Nars charlotte gainsbourg læbe tint i løfte
Nars Charlotte Gainsbourg Lip Tint i Double Decker
Nars charlotte gainsbourg læbe farvetone i ephelide
Nars Velvet Duo Eyeshadow ($ 36 hver, der er tilgængelig i en gylden champagne med en dyb skifer-teal kaldet Old Church Street, og en skinnende frost med en dyb skovgrøn kaldet Rue Allent)

En helt ny formel! Når jeg kører min finger over panderne, åh, mine gelébønner … så blød. Så schmexy.

Skyggerne ren ud hurtigt, som jeg synes er meget i overensstemmelse med hele den rene stemning.

Nars Charlotte Gainsbourg Velvet Duo Eyeshadows (to af to, $ 36 hver)
Nars Charlotte Gainsbourg Collection Velvet Duo Eyeshadow i Rue Allent
Nars Charlotte Gainsbourg Collection Velvet Duo Eyeshadow i Old Church Street
Nars Flere farvetone ($ 39 hver, tilgængelig i Poppy Red Alice, Light Pink Jo og Sheer Berry Jeanette)

De flere tints først lanceret med NARS POP går Easel Collection, så de er stadig ret nye. Disse tilføjer en lille smule ren farve til mine kinder og har en dugelig finish. Når jeg bærer dem, ser det ikke ud som om jeg har meget, så igen, hele den ubesværede makeup ting. Diggin ‘det.

Nars charlotte gainsbourg samling flere tints (tre af tre, $ 39 hver)
Bæren af ​​flere farvetoner i JO på mine kinder, Velvet Duo Eyeshadow i Old Church Street og Kohliner i Nuuit D’Pendy på mine øjne, hydratiserende glødfarve i medium på mit ansigt og fløjlmatte læbepencil i London Clinic på mine læber.
Og her har jeg fået flere farvetone i Jeanette på mine kinder, Velvet Duo Eyeshadow i Rue Allent og Kohliner i Cours du Soir på mine øjne, hydratiserer glødfarver i medium igen på mit ansigt og Velvet Matte Lip Pencil i London Clinic igen på mine læber.
Det er den multiple farvetone i Alice (en valmue rød) på mine kinder
Nars au poil børste rulle ($ 175)

AU Poil børsterulle kommer med en øjenblanding børste, concealer børste, øjenskygge børste, ansigt fremhævende børste og en ansigt børste til en svimlende $ 175.

Jeg ved.

Bemærk de forskellige børstehåndtag? Jeg skal sige, jeg kan virkelig godt lide de små børstehoveder, især for øjenbørsterne, fordi mine øjne er lidt hætte, og disse passer perfekt til min krølle.

Nars charlotte gainsbourg samling au poil børste roll ($ 175)
Nars Charlotte Gainsbourg Collection Au Poil Brush Roll (Ja, det er $ 175!)
Nars Velvet Matte Lip Pencil ($ 27 hver, der er tilgængelig i Soft Rose London Clinic og Burgundy Blindfold)

Samme-o, samme-o potente pigmenter og et godt modpunkt til hele sjælken.

Nars Charlotte Gainsbourg Collection Velvet Matte Lip blyanter (to af to, $ 27 hver) og Kohliners (tre af tre, $ 26 hver)
Nars Charlotte Gainsbourg Velvet Matte Lip Pencil i Blindfold
Nars Charlotte Gainsbourg Velvet Matte Lip Pencil i London Clinic
Nars Kohliner ($ 26 hver og tilgængelig i dybe mossy grønne cours du soir, dybe marineblå nuuit d’encre og skifer grå zink)

Disse holder godt til mine øvre vand- og lash-linjer, men for mig kan jeg ikke få dem til at holde fast i mine lavere vandlinjer. Plus, når jeg smider dem langs mine nedre lash linjer, ender de med at se hakket ud. Så der er det.

Mine mindst foretrukne ting i denne lancering …

REKLAME

Og det er mine første indtryk! Jeg har store planer om at lege med disse produkter et ton i løbet af de næste par uger, men så langt, så godt. Jeg elsker hele den rene ting.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *