Old Denim såvel som New Denim

gamle institution såvel som ny skole
Disse loft denim er det sidste par af denim, jeg købte, før jeg blev gravid. Jeg brugte dem på dagen El Hub såvel som jeg fortalte vores forældre, såvel som kort bagefter, jeg lagde dem væk i en skuffe, positivt, at efter at jeg havde babyen, ville jeg komme tilbage til dem i sidste ende.

Jeg troede, at det ville tage et par måneder. Så en dag ville jeg glide dem på, knap dem op, samt hente præcist, hvor jeg slap af.

REKLAME

Haha!

Loft moderne skinnende jeans, fra ryggen på dagen
I flere måneder har jeg dybest set udnyttet ren viljestyrke til skohorn, min @ss ind i disse bukser, da jeg har nægtet at anerkende sandheden, at de ikke længere passer. Jeg har brugt dem et antal gange – hele tiden er næppe i stand til at trække vejret – såvel som det endelig slog mig et par uger tilbage, at jeg krav til at lade dette gå såvel som købe nogle nye freakin ‘jeans.

Min krop har fysisk ændret så meget siden sidste år. Mine hofter er bredere. Der er mere junk i le trunk, såvel som mine lår er meget mere lækker … Jeg accepterer, at jeg aldrig kan i form ind i dem denim igen, men det underlige er, at jeg ikke har lyst til at sørge for. Jeg føler mig bare som det her er, hvor min krop skal være lige nu. Det holder på disse kurver, fordi det lige nu er det, det har brug for at overleve.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Whatev.

Levis Mid-Rise Skinny Jeans
Måske en dag i fremtiden, hvis jeg har det i mig at træne for en yderligere begivenhed som en halvmarathon (eller American Ninja Warrior … Ja, højre! Jeg ønsker dog.), Må jeg komme ind i disse bukser igen, men hvis Det gør jeg ikke, det er også fint.

Alt dette ramt Denim-snak er delvis, da det har været på mine tanker, såvel som det er ligeledes siden jeg endelig købte et nyt par bukser for nylig, såvel som jeg kan lide dem.

De er Levi’s mid-rise skinny jeans, såvel som de er normalt $ 54, men jeg fik dem til salg for $ 34 på Kohl’s.

De er midt, så de sidder lidt højere på min midsection end de andre bukser (men ikke så højt, at de er som ’80s-stil’, såvel som benåbningen er slank, men ikke hud- tæt.

De er også legetøj, så de chill ud lidt, da jeg går i hele min dag (men de er ikke som denim, der straks mister al deres form såvel som efterår af din røv efter en time).

De holder uanset hvad såvel som ser poleret ud. Fineste af alle, de er tilgængelige på kort, rutine såvel som lange længder.

REKLAME

Prøv dem engang! Jeg tror, ​​du vil kunne lide dem.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *