EYEKO COCOA EDIT: En langvarig væskeforing læst med pigment!

Jeg gætter jeg ikke er den eneste person, der mener, at Eyekos Cocoa Rediger Liquid Liner ($ 22) er alt det, fordi det er udsolgt i alle de typiske haunts (herunder Ulta, hvor jeg lige har tilføjet mig selv til en Restock Notification List ). Bah! Stadig, så. SUPER. GODT.

Det er en rig, intens, mørk chokoladebrun med en skinnende finish og en langvarig formel, der bare fortsætter. Jeg kan bære det hele dagen, og det vil ikke overføre ind i min crease eller smudre langs min nedre lash line, men når det er på tide at tage min makeup om natten, glider det nemt med en oliebaseret rengøringsmiddel.

REKLAME

Det tynde filtforslag er længe nok for mig at nemt tegne en uafbrudt linje fra indre til det ydre hjørne, og fordi tipets fleksible, kan jeg flotte enderne af mine linjer med meget lidt drama. Når jeg er færdig, er min liner skarp og skarp med en skinnende finish.

Det er så meget bedre i forhold til klinikken Easy Pen Liner i Brown. Jeg købte det et stykke tid tilbage, det ville være lige som livet, der skiftede som den sorte nemme pen liner, men den brune version er ikke så pigmenteret som den sorte, og den mangler at holde magt.

Forhåbentlig vil Ulta genoprette kakao redigere snart, og når de gør det, køber jeg to!

REKLAME

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

S.s. Taler om ting at forelske sig i, få dig til Trader Joe’s og købe en pakke eller to af disse rosmarin croissant croutons, og så tak mig senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *