Urban Decay Summer 2015: Eyeshadow Primer Potions Få nye Outfits

Urban Decay Summer 2015: Eyeshadow Primer Potions ($ 20-24)
Shakin ‘mit hoved, mand, fordi … ompakning. I teorien har jeg ikke noget imod det, så længe selve produktet antager, at jeg kan lide det, som jeg gør i dette tilfælde, ændres ikke, og den nye emballage forbedres på noget eller gør hele oplevelsen bedre, som i Ikke sværere at bruge.

Hvad jeg ikke er vild med, er ny emballage, når den nye pakke indeholder mindre produkt, især når prisen forbliver den samme, eller faktisk går op.

REKLAME

Det har været meget i løbet af de sidste par år, som med tarte lipgurgerninger og tarte kinke pletter eller fordelene boksede rødmer … og nu sker det ved urbane forfald.

Deres nyligt ompakket øjenskygge primerpotionsrør, der frigives med den nye sommer 2015-samling, er lidt mindre end de tidligere versioner (0.33-ounce rør nu, versus hvad der var 0,37 ounces).

Det er en meget, meget lille forskel i størrelse, og priserne forbliver de samme, heldigvis – $ 20 for originalen, Eden, Minor Sin og Enigma Primer Potions, og $ 24 for den anti-aging en – men stadig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg er alt for at strømline og lyse sin belastning, men alvorligt, hvad er der med det?

Anywho. #rantover.

Urban Decondy Eyeshadow Primer Potions, $ 20-24 hver
UDs øjenskygge primere er udviklet til at blive slidt under pulver og fløde skygger for meget mere dynamisk farve og længere slid tid, og det er ikke ændret. Hverken har formlerne, virkelig, men vi får en ny, enigma (tilgængelig nu), og en lidt omarbejdet synd (nu kaldet mindre synd), mens de andre – originale, Eden og Anti-Aging – er overført opdateret med ny emballage. Original formel tørrer usynligt, mens Eden, mindre synd og grådighed er nuancer, der også kan bæres som skygger eller highlighters.

Hvad angår emballagen, holdt UD pressetrøret, men fjernede nålepunktapplikatoren, der erstattede den med en DOE-FOOD-seng, med en Bejeweled Cap.

Ooh, fancy …

Fra venstre: Original, Eden, Mindre Synd og Anti-Aging
Jeg kan godt lide den nye doe-Foot. Jeg vælger det faktisk til det gamle nålepunkt, fordi jeg hurtigt kan dække meget plads med det på mine låg, ikke at det tog et ton tid med nålepunktet. Jeg tror, ​​at doe-foot er bare lidt hurtigere. Mindre ting dog.

Samlet set kan jeg lide UD’s primer potions. I den store ordning i øjenskygge primere vil jeg sige, at de er smartere end din gennemsnitlige bjørn. Når jeg bruger dem, varer mine skygger i gennemsnit ca. otte timer afhængigt af skyggerne. Farverne forbliver også friske i mange af den tid, og er også ret nemme at blande … selvom ikke så let at blande som de er, når jeg bærer nars pro-prime … nu er der ingen joke. Jeg planlægger at gå til Sephora for at opbevare, som fem rør med min VIB Rouge rabat.

Jeg kan lide UD’s primere, men typisk gør de mig ikke, at jeg vil twirl på en bakketop med mine arme ud eller noget.

En meget mere ting – jeg har opdaget, at UDs primere har tendens til at fungere bedre for mig, når jeg bruger mindre. Når jeg bruger for meget, vil mine skygger i nogle tilfælde fungere i mine fine linjer om middag til dag, og / eller se patchy.

Den nyligt ompakket Urban Decondy Eyeshadow Primer Potions er tilgængelige nu online og om Urban Decay Counters 15. april.

REKLAME

Out of curiosity, what’s your favorite eyeshadow primer out there? have you ever tried NARS Pro-Prime?

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *