Makeup samt appel blog mandag afstemning, vol. 521

Så … hvad er mandag afstemningen?

Nå, det er ikke netop en afstemning … det er meget mere af en regelmæssigt udviklende (Devolving?), Noget tilfældig notering af bekymringer, jeg har lavet hver mandag morgen for de sidste 11 (!) År. (Det er som et spark begynder for din hjerne.) Jeg har altid nødt til at læse dine svar i kommentarerne samt at få min uge til en god start, såvel som jeg håber du gør også.

1. Er du så godt som dine søskende en stor del?

Det er bare min yngre søskende, såvel som jeg, såvel som vi har nøjagtig samme mærkelig sans for humor samt det samme, som iver for livet? På de store ting, som politik såvel som religion, tror jeg, vi er på en lignende side.

Men vi er også forskellige i en masse hovedsagelig små måder også. For eksempel kan jeg lide popmusik, såvel som han kan lide musik, der også er eksperimentelle såvel som cerebral for mig.

REKLAME

En af de større forskelle mellem os er præcis, hvordan vi teknikker vores funktioner i familien, såvel som dette er mest sandsynligt siden fødselsordre. Jeg er den ældre, så godt jeg har lyst til, at det er på mig en stor del af tiden til at planlægge ting samt styre skibet, mens Al bare bliver en rejsende på skibet …

2. Hvornår var sidste gang du tilbragte en hel dag i dine pyjamas?

Jeg tror på mig, bekymringen er mere, “hvornår var sidste gang jeg ikke brugte hele dagen i min pyjamas?” Haha! Se, det er, at min pyjamas spilder over i min træningsbeklædning, som udslipper over i mine rutine tøj, så teknisk, hvad jeg kan gå i seng, kan jeg også have brug for købmanden, såvel som da også til min træningsklasse.

Ligesom opbevaringstanken top fra Old Navy, som jeg plejede at sove den anden nat, plejede jeg også at træne i overensstemmelse med morgenen, såvel som om jeg ønskede at jeg måske også har kørt opgaver i den opbevaringstank top såvel som Ingen ville have været klogere.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

3. Blandt din nuværende cirkel af gode venner såvel som familie, der bruger den mest makeup?

I det største plot twist af året … bare tuller, er det stadig mig. Jeg er stadig den, der bruger den mest makeup. Det har altid været på den måde, såvel som jeg formoder, at det vil fortsætte med at være den metode, indtil vi bor i Miami som Nouveau Golden Girls. Jeg er glad for det.

4. Sidste gang du gav en komplet fremmede et knus?

I går eftermiddag på en mors frokost til moderens gruppe tilhører jeg. En dame kom ind, såvel som hun var i tårer. Hun havde en 7 måneder gammel hjemme, såvel som jeg antages, at hun ikke var kommet ud i et stykke tid. Jeg husker bare, at følelsen er så rå såvel som så ægte, at jeg var nødt til at stå op såvel som give hende et knus.

5. Hvad er den længste du nogensinde har flyttet?

Mile-wise, jeg ved ikke, men det var omkring en to timers kørsel nord for, hvor jeg voksede op i bugten, så meget som Davis, Californien, for skolen, så jeg har virkelig aldrig flyttet ekstremt langt.

Jeg tror stadig på at vælge op såvel som at flytte et sted mere overkommeligt til online end bugten, da det er så dyrt lige her nu, men mine forældre er her, såvel som de bliver ældre; såvel som min søskende er her; såvel som El Hubs opgave er her; Samt dette er hvor mange af mine gode venner er … det bliver sværere, når du har bånd.

“Smil såvel som hele verden smiler med dig”

Dette er noget, min mamma altid sagt til mig at vokse op, såvel som selvom jeg brugte til at tro, at det var lidt osteagtig, da jeg var yngre, værdsætter jeg det virkelig, især på mandag morgen. Ideelt set kan du opdage en grund til at smile i morges, selvom det er en lille ting, som den korte gåtur, skal du håndtere din pause, eller din yummy frokost!

Din venlige samfund appelmisbruger,

REKLAME

Karen.

S.s. Lige her er bekymringerne for at kopiere såvel som pasta med dine svar i en kommentar:

1. Er du så godt som dine søskende en stor del?
2. Hvornår var sidste gang du tilbragte en hel dag i dine pyjamas?
3. Blandt din nuværende cirkel af gode venner såvel som familie, der bruger den mest makeup?
4. Sidste gang du gav en komplet fremmede et knus?
5. Hvad er den længste du nogensinde har flyttet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *