Bronze såvel som grå låg med Metropolitan Decay Naked Wild West Combination

Yup, mere nøgen. ?
Alvorligt, præcis hvor mange flere af disse skal de gøre?!

Den nyeste inkarnation af Ze Naked Combinations telefon kalder sig selv nøgen Wild West (ingen relation til Kanye), såvel som det er påvirket af California-ørkenen.

REKLAME

Nej, ikke dessert. Ørken. ?

Jeg klappede Rustler, Shimmery Bronze Shade, på mine låg såvel som var overrasket over at se Taupe-y grå undertoner, da jeg blandede kanterne.

Kinda cool … både faktisk såvel som figurativt, hahaha. For at supplere den grå, lavede jeg min øvre lash-linje med en vinklet ren, at jeg havde dyppet i pony op, den matte mørkegrå.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg husk at trykke på mine børster for at aflade enhver form for overskydende pulver, før du påførte, men stadig endte med lidt efter eftervirkninger på mine kinder. Ikke en hel del dog …

Jeg havde ikke gjort min base endnu (en 50/50 blanding af metropolitisk forfald 24-timers hydrering i 50 medium, såvel som Lancôme hud føles stor i Tan, sæt med Mac mineralize SkinFinish Natural), så jeg bare tørrede det af. Ingen biggie.

For mine kinder, jeg fejede en lav nøglehelt fra UD langsigtet linje, opholdet nøgne trekant trio i nøgne, på mine kinder (bronzeren såvel som den rødme).

I øvrigt er jeg stadig på en oprindelse, så lipstick spark, så jeg lagde to nuancer på mine læber – honning rødme såvel som fuchsia marker – at overflade udseendet.

Bare for sjovt forsøgte jeg makeup med en lysere læbe ved hjælp af ærlig skønhed lidenskab.

Det er rart at have muligheder, du ved det?

I andre nyheder … Jeg er alle “mommed out” fra fødselsdagens nydelse i de sidste par dage, såvel som jeg er super prøvet lige nu! Jeg hoppede over udøvelse i går, så jeg fortalte mig selv i morges, at jeg var nødt til at træne i dag … men lige nu er alt, hvad jeg vil gøre, tage en lur.

REKLAME

Ugh, jeg forstår, jeg vil føle mig meget bedre, når jeg er færdig med det dog. Jeg skal bare minde mig selv om, at jeg ikke behøver at give det 100% … 50% i dag vil gøre!

Du forstår allerede dette, men målet har nogle underlige ting.
Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *