Prøv dette tip, når du vil se ud som om du ikke bruger nogen form for fundament eller concealer (men du vil stadig have en eller begge)

Åh, hej, fregner!
God morgen min ven. Præcis hvordan har du det? Jeg håber du hænger derinde …

Så du forstår mig ganske godt, så godt jeg tror, ​​at du forstår, at mit hele makeupprogram i livet er at gøre min hud – mit fundament, concealer, pulver osv. – såvel som det ser ud som om jeg ikke er det Brug af enhver form for makeup overhovedet, ellers forstået som “no-makeup makeup.”

REKLAME

En teknik, jeg bruger, er at udnytte ekstremt bitprodukt (og i nogle tilfælde ingen produkter) på strategiske områder i mit ansigt, nemlig på broen af ​​min næse såvel som mine øvre kinder.

Jeg har nogle fregner der såvel som et lille skønhedsmærke ved siden af ​​min mund, såvel som jeg føler, at fregner såvel som skønhedsmærker har en tendens til at få os til at se mere ungdommelige, så jeg forsøger ikke at dække alle mine. Også huden er ikke naturligt perfekt. De fleste mennesker har nogle fregner såvel som pigmentering samt teksturerede områder et eller andet sted, såvel som når du gør det muligt for et par af de “imperfect” (Air Quotes) områder at kigge igennem, ser din beskyttelse mere naturlig ud.

Prøv dette

Anvend dit fundament såvel som concealer strategisk. Udnyt den mindste mængde produkt, der er muligt på dine strategiske områder. Nogle gange forlader jeg min helt fundament – såvel som concealer-fri (og hvis det er tilfældet, nogle gange vil jeg bare bruge primer såvel som måske lidt pulver på disse områder).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Derefter blandes crap ud af disse kanter!

Nu, hvis du vil gøre dette, hjælper det virkelig virkelig med at betale tætte interesse for din blanding; Ellers kan det se ud som om du lige har undladt at huske at sætte fundamentet eller concealer på disse områder. Så det hjælper virkelig med at udnytte noget som en våd beautyblender på kanterne for problemfrit at blande dem i din hud.

Når forstørrelsesspejlet er din gode ven (for en gang)

Selvom jeg ikke er en vigtig fan af forstørrelsesspejle, siden jeg tror, ​​at de giver folk (især mig) et kompleks ved at overdrive enhver fin linje, blemish såvel som flake, når du forsøger at få det hyperblandede udseende, de ‘RE hjælpsomme. Med dem kan du virkelig se, hvor dine blande kanter stopper såvel som start.

Være kræsen såvel som choosy

Det er klart, at du ikke behøver at forlade hver freckle hængende ud. Makeup Goddess Lisa Eldridge foreslår at bruge en ekstremt tynd, rettet eyeliner ren pakket med din concealer, samt bare at dotere det på fregner såvel som mærker, du vil dække. På den måde kan du vælge såvel som vælg hvilke områder du vil vise, såvel som hvilke du vil skjule. Jeg gør det hele tiden (tak, Lisa!) For områderne på mine øvre kindben.

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

S.s. TGI-næsten lørdag !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *