Fire omdrejninger omkring solen

Connor Claire blev fire år gammel i dag! – Og jeg føler mig * alle * følelserne. Den bedste måde jeg kan beskrive det er bittersød … Jeg er så ud over taknemmelig og glad, men jeg kan ikke hjælpe, men føler mig lidt melankoli på samme tid. Hun laver, hvad folk gør – vokser op – men jeg er også mindet om, at hun vil sprede sin smukke regnbue vinger en dag og flyve ud af vores nest, hvilket efterlader et spor af glitter bag hende. ??

Jeg har mistet tæller af, hvor mange gange jeg har grædt i dag. ? Hvordan finder vores mødre styrken til at lade os gå? Jeg ved ærligt ikke, om jeg har det i mig.

REKLAME

Min rutsjebane af følelser til side, det har været en sjov fødselsdag weekend til coywolf. Vi undrede sig til en magisk præstation af Disney på is, bagt konfetti fødselsdag cupcakes sammen og gik til en vandretur og frokost med sin onkel. I aften fejrer vi med sin årlige fødselsdag Lasagne og en tur til Baskin-Robbins til en fødselsdagskegle.

Kan du nævne prinsessen til venstre for scenens baggrund?

REKLAME

Tak for at være en ven og gå med mig undervejs. Det lader til, at bare i går, gav du mig vejledning om Burp Tøj og Teething. (Husk hendes allerførste dag på jorden?)

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *