Mac Golden Bronze iriserende pulver / løs er tilbage! – og det vil bade dig i buttery, dejlig, langvarig solnedgangsbelysning

Golden Bronze gør det “Thang” på mine øvre kindben, i mine indre hjørner, på toppen af ​​min cupids bue og ned på min bro næse
Hver Mac-kunstner jeg nogensinde har chattet med om Golden Bronze Raves om det og bruser det med kærlighed. (SIDE BEMÆRK: Hvis du har fanget overfladensreferencen, var du sandsynligvis i samme ottende klasse dans.)

Bruser mig med din looooooooove

Mac iriserende pulver / løs i Golden Bronze ($ 29)

Denne Peachy Golden Loose Highlighting Powder Kortfremt fredelig-effeude i et stykke tid, og jeg hørte ikke om det eller se det rundt (jeg gav det den usungende heltebehandling i 2012), men det er tilbage med en ny version , og det er lige så episk som før.

REKLAME

Kits overalt sårer med relief, jeg er sikker.

Det er nemt at se, hvorfor denne multipurpose miracle-worker er en hæfteklammer på fotoskud og på landingsbaner. Du behøver kun den mindste bit at skinne med en smuk glød, og det kræver, som … nul færdighed til at blande.

Alvorligt, hvis du trækker vejret – hvis du bogstaveligt talt bare eksisterer – kan du blande dette pulver.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Iriserende pulver / løs i golden bronze – ellers kendt som “denne krukke af buttery solnedgang belysning”
Det er fantastisk som et grundlæggende pulver highlighter eller blandet i et ansigt / body lotion eller olie eller endda sprinklet i tonet fugtighedscreme, bb eller cc creme eller fundament.

Tip: Læg en konisk øjenbørste som Mac 224 med den til præcist at placere Golden Bronze ned i din næsebro på dine øvre kindben i de indre hjørner og på din Cupids bue.

Du kan tænke, “OK, men kan ikke andre løse marmelytere gøre det samme?”

Naw, babe, de gør det ikke.

NC42 i Mac

Finalen på Golden Bronze er mere en pearly, højmode glans end en frost, så i stedet for at se ud som om du lige hældte en krukke klub shimmer over hele dit ansigt, ser du ud som om du trådte af en bane på NYFW. Iført det er som at blive badet i buttery solnedgang hele dagen lang.

Tip: Første gang du åbner krukken, skræl klistermærkerens dækning lige nok til kun at udsætte nogle få af sigthullerne. På den måde kan du nemt kontrollere, hvor meget pulverflytter ud, og du kan også gøre dette ved at poking et par huller i klistermærket med en nål eller en sikkerhedsstift.

5 ud af 5 hjerter.

På en noget relateret note kan du ikke se ham, men El Hub var i baggrunden, at GooFy Dance flytter hele tiden, mens jeg tog denne serie billeder, så jeg endte med 24 billeder som denne …

Derefter stod Coywolf i blandingen …

Hendes browsere! Jeg er så gelé …
Fuglefugle, de to!

At slippe hende ud i skolen er blevet lettere. Hun er så glad for at være der, og se hende glad gør mig glad. Jeg er stadig på det tidspunkt, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med mig selv, når jeg er hjemme alene. Når jeg kommer tilbage fra at slippe hende ud om morgenen, sidder jeg bare her i det rolige absolut dumbfounded i et stykke tid.

REKLAME

Det er virkelig rigtig underligt at være hjemme alene igen (undtagen faner, selvfølgelig) …

Your friendly neighborhood beauty addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *