Cargo Venedig Enchantment Eye Shadow Palette: Venedig, her kommer jeg!

En af de gode ting om efterferieperioden: Salget! De er en god grund til at vente med at lave nogle indkøb, indtil efter ferien shopping galskab mellows, fordi nogle gange kan du finde ting som ferie makeup paletter markeret.

Ligesom denne fra Cargo, Venedigs fortryllende palette. Det var oprindeligt $ 34. Den leveres med 12 pulverskygger, en sort liner og en dobbelt-endet børste.

REKLAME

$ 34 var ikke så dårligt at starte med, men det er markeret nu til $ 27 på Cargo’s hjemmeside.

Endnu bedre.

Cargo kan lide at tage en rejsevinkel med hele deres filosofi på makeup, og det giver mening.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg mener … de hedder Cargo, trods alt.

Denne palette her blev inspireret af Venedigs rige, romantiske overflod, og jeg vil gå til der.

Vinene, brassy guld, oliven og burgundy skyggen går et skridt ud over de sædvanlige beiges og browns. De er som “nye neutraler”, og jeg kan se mig selv iført mange af dem, især oliven og bourgogne, med neutralerne i min samling. Jeg kan også godt lide mængden af ​​shimmer her. Det er Juuust ret til, hvad jeg kan lide at bære på mine låg.

Farveprøver fra venstre i kanalen, magi, karneval, murano, gondol og maske

Sprøver fra venstre i forgyldt, Rialto, Lido, Lagoon, Bridge og Palazzo

Dette er paletten jeg havde i sidste uge til den nyfødte plejeklasse, og jeg havde kun ca. 10 minutter at gøre sig klar med det. Jeg klappede olivenfarven på mine låg, fejede en matt neutralbrun i min krone (jeg har altid en eller to omkring), og derefter foret mine vandlinjer med den sorte liner (det er smudgy og blød) og blødgjort kanterne med børsten der kommer med paletten.

Shimmeren? helt rigtigt. Det er opkaldt (meget ligesom du ville se over på Bobbi Brown), så skyggerne er ikke åbenlyst frostige, og de har kun brug for et par swipes til at blande.

Kun ting er … Jeg er ikke så sikker på slidtiden, for da jeg kom hjem efter klassen den nat, jeg allerede havde begyndt at se nogle krøller på mine låg (og klassen var kun et par timer lang).

REKLAME

Men hvis du kan lide dine shimmers på Subtler-siden, og / eller du er en Bobbi Brown Gal, der ikke kan lide det, når dine øjenskygge ser for øjenskygge-y (min ven Jen er sådan), kan det være en god palette for dig. Plus, hej! – Det er på salg lige nu!

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *