De nye tarte tartiest frække nudes cremet matte læbelinje, samt ting jeg gjorde i ’90’erne mens du bruger Brown Lipstick

det nye efterår 2016 Tarte Tartiest Creamy Matte Lip Paint Naughty Nudes Line ($ 20 hver)
Ting jeg syntes at altid udføre i 90’erne mens du bruger Brown Lipstick …

Kører til busstoppestedet (jeg var altid * at lukke * for at savne bussen).

Stående akavet i hjørnet af rummet derhjemme fejringer med en rød kop i min hånd.

Kontrol af min personsøger, som jeg opbevarede i denimens forside lomme, jeg fik at bruge min arbejdstagerratchat på Millers Outpost (OMG). Samt jeg troede jeg var varm sh * t siden min personsøger var hvid, lol!

Falder i søvn i biblioteket med mit hoved i en åben kemisk bog samt at vågne op dækket af kvælning.

GÅ TIL TOWER RECORDS (men aldrig rigtig køber noget).

Jeg får alle ’90’erne føles af de nye flydende lippies i tarte tartiest cremet matte læbemaling frække nudes linje ($ 20 hver, der tilbydes i fem nuancer).

REKLAME

Disse veganske fulde dækningsmatser glider over læber med en unscented, unflavored, grusely-fri formel, såvel som de føler sig som blød mousse. Plus, i modsætning til talrige af de flydende læbestifter, der er tilgængelige nu, forbliver de våde såvel som malerbare, mens du bærer dem, så de tørrer ikke al metoden ned.

De fem comfy, cremet, fugtgivende nuancer har endda “90s-inspirerede navne. Der er choker (en varm brun), rave (en greige), grunge (en mørk brun), afgrøde top (en mauve brun) såvel som brownie (en brun).

Jeg forstår, at de ser lidt skinnende i disse farveprøver (jeg tror, ​​det er på grund af flashen), men jeg lover om min foretrukne Biggie Smalls Mixtape, at de er fulde på mate.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Tarte tartiest lip maling frække nudes farveprøver fra venstre i rave, choker, brownie, afgrøde top såvel som grunge
Samlet set tror jeg, at disse er hente! Det eneste der er, de har tendens til at bevæge sig, så pas på, eller de vil smække uden for dine naturlige læbelinier.

Hvad laver du altid (eller laver meget) i 90’erne, mens du brugte Brown Lipstick?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

REKLAME

S.s. Ikke en dag går forbi, når jeg ikke siger tak til stjernerne ovenfor for den manglende eksistens af sociale netværk, da jeg var en teenage, dels siden jeg var et varmt rod, såvel som delvis siden af ​​min tvivlsomme modefornemmelse.

Har du nogensinde set filmen bekymring med Reese Witherspoon?

Jeg klædte mig præcist som hendes karakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *