Produkt Shout-out: Becca Lilac Geode Shimmering Skin Perfector Powder

Lilac Attack!
Normalt ville jeg ikke have nogen tjeneste ved hjælp af en lilla højttaler. Jeg vil forlade det til klubbungere, der vil kanalisere deres indre enhjørning, da Lilac højdepunkter er typen af ​​enhjørnings makeup, ikke?

Ikke så hardcore Unicorn som Rainbow Stripe Highlights på dine kinder, men stadig … Majorly Unicorn-Y.

REKLAME

Men Becca Lilac Geode skinner hudperferencer chokeret mig.

Ok, meget først og fremmest, så godt jeg vil være den allerførste person til at indrømme dette, men denne swatch er absolut lame.

Kameraet hent ikke den lilla flash, men det er der, selvom!

Dette er en af ​​de produkter, der ser så meget ud bedre ud af personen, hvorfor du skal inspicere det næste gang du er på en becca-tæller. Svømmer, at ish, pige, så hovedet til nærmeste vindue i butikken, eller hvis du kan, gå udenfor, samt skrå din arm rundt i lyset såvel som lad solen hoppe ud af din hud. Ved de ideelle vinkler vil subtile blinker af lavendel blinke lilla Geod’s Warm Pink.

Noget andet i havet af gyldne highlighters …
Det er som de øjenskygge, der har en iriserende flash, undtagen utroligt tonet ned.

Jeg kan lide det. Det er sjovt såvel som anderledes, såvel som nu, at jeg tror på det, kan du højst sandsynligt også udnytte dette som en lågfarve. Jeg har gjort det før med BECCA Highlights. Bare klappe dem på dine låg med en finger, feje lidt bronzer eller din foretrukne brune skygge i creasen, krølle dine vipper, samt boom-boom-boom – færdig.

REKLAME

Lilac Geode er $ 38 samt begrænset udgave, såvel som det er på Becca tællere såvel som på internettet nu.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *