Chanel Ombre Premier Cream Eyeshadow i Memory

Ny fra Chanel Travel Dagbog Efterår 2017 Samling, ombre Premier Cream Eyeshadow i Memory ($ 36)
Jeg tror ikke, jeg vil nogensinde forlade Californien. Jeg har boet lige her mange af mit liv, så godt jeg ikke kan forestille mig at leve et andet sted, men hvis jeg nogensinde går, vil jeg aldrig undlade at huske de gyldne brune bakker lige her i norkal.

Blackies græs, Tiburon, Californien
Du kan virkelig det i dele af angivelsen med en stor del af åbent rum, som Blackies græsgange i Tiburon, hvor bakkerne såvel som græsgange er dækket af et tæppe af gyldenbrun fra slutningen af ​​foråret til efterår.

REKLAME

Mere Golden Brown Deliciceness

Chanel fuldstændig fanget, at Californien Golden Brown i $ 36 hukommelse, deres nye ombre Premier Cream Eyeshadow fra Chanel Travel Diary Efterårssamling.

Skyggen, som resten af ​​stykkerne i samlingen, blev påvirket af en biltur, som Chanel Worldwide Makeup samt Color Designer Luca Pica tog over Californien med sine venner.

Jeg kan godt lide at udnytte Chanel tilbagetrækkelige dual-tip eyeshadow ren til at anvende hukommelse på mine låg samt lavere lash linjer.
Ombre Premier Cream Shadows er Chanels linje af pottecreme skygger, såvel som hvis du ikke har prøvet dem endnu, skal du komme på det så hurtigt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg bruger hukommelse på mine låg, Chanel Combination Essentielle i Beige Intense på mine kinder samt Chanel Rouge appel i motorvej på mine læber (de er begge også fra efterårssamlingen).
Ombre premierne er bløde såvel som har lidt af hoppe til dem, så de føler sig som svampede fløjl samt har en anden struktur end tætte potte cremer som Mac Paint Pots.

Den bløde creme cranks op deres blanding-A-Bility, så selvom du ikke forstår en konisk ren fra en kuplet børste, ikke noget problem. Du kan bare bruge dine fingre.

De rosa kvinder er baaaack!

Jeg fandt dem, mens jeg kørte hus fra fitnesscentret den anden dag. De rosa kvinder er lyserøde liljer, der vises omkring nordbugten hver midten af ​​sommeren samt tidligt efterår.

Gosh, er de ikke smukke? Selvom de er en pointer, som sommeren bevæger sig sammen, ser jeg altid frem til at se dem. såvel som de er * overalt *. Nogle mennesker plante dem i deres haver, som jeg tog disse billeder. De var i min nabos blomster, såvel som ja, jeg var creepin ‘i deres gård … men du ser dem hovedsagelig på siden af ​​vejen, selv langs motorvejen.

REKLAME

Du vil bare køre sammen såvel som se disse bander af lyserøde blomster, der dotter siden af ​​vejen!

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *