Test af Mac Mirage Noir Collection Eye Shadow i Sun, Tan og Gentag, og Læbestift i Twig

Sol, Tan og Gentag!
OK, hver gang jeg sætter mig ned for at gøre min makeup og sige til mig selv, “Karen, gør ikke røgfyldte øjne,” Jeg ender med at lave røgfyldte øjne, så på dette tidspunkt tænker jeg på, at jeg burde bare fortælle mig selv til Gør røget øjne og antager, at gennem kraften i omvendt psykologi vil jeg gøre noget andet end røgfyldte øjne. Lad os se, om den logik holder. Lol!

I dag brugte jeg Sun, Tan og Gentag, en Duo Chrome Teal Shadow fra Mac Mirage Noir ,, for at se, hvordan det udfører.

REKLAME

For det første ser det ud til at ligner Mac Club, en af ​​mine foretrukne MAC-skygger på hele tiden. De er faktisk overraskende ens, så du behøver måske ikke denne, hvis du allerede har klubben. De er i det væsentlige dupes i øjet … praktisk taget. De er dupe-esque. Eller dupe-lignende. Jeg tror, ​​du skal se virkelig nøje for at se forskellene mellem dem, eller være som en total Eagle-eyed Color Hound.

Sun, Tan Gentag Pops lidt meget mere på låg … Det er lidt lysere og meget mere Teal (Tealer?) Than Club, så det virker meget mere glædeligt end klubben, som har de dybere kulletoner … klubben er Moodier.

Sun, Tan og Repeat er også skinnere end klubben, så hvis du altid ender med at anvende klubben med en våd børste for at forstærke shimmer, så kunne St & R være en værdig tilføjelse.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Her er det i aktion …

Noget andet jeg bemærker: Jeg vælger St & Rs tekstur. Det er meget blødere og creamier end klubben.

St & R, forresten, ser virkelig fantastisk ud, hvis du linjer dine lash-linjer med en dyb, mørk skovgrøn eller en sort grøn liner. Du kunne gøre en iriserende liner, men jeg vælger en mat finish, fordi jeg kan lide kontrast af matte mod shimmeren, så du får det ekstra interessante element. Jeg har det i dag med Urban Decay 24/7 Glide-on øjenblyant i invasion på min lash line og vandlinjer (selvom jeg ikke er sikker på, om jeg vil bruge denne særlige skygge på mine vandlinjer igen, fordi min venstre Øjne er alt vandet nu … Jeg tror, ​​jeg er bestemt til et liv med kun iført visse Mac-liners og Chanel Stylo Yeuxs på min vandlinje).

Jeg har også Mac Texture Eyeshadow i min krone.
Den rosenrøde brune læbestift jeg har på, er også fra Mirage Noir. Det er en re-promoted lippy fra den permanente samling kaldet kvist, som er teknisk en satin, men det ligner en matte.

Det er meget glat – jeg taler ikke med at bosætte sig i mine læbe linjer, og jeg kan godt lide farven, men mine læber føler en smule parched i øjeblikket …

I øvrigt tror jeg, at dette er en af ​​de rosenrøde brune læbestifter, der kan fungere som en nøgen til nogle hudtoner, fordi det ikke er for lyserødt.

Nu kan røgfyldte øjne være lidt for meget glam for, hvad jeg skal gøre resten af ​​denne eftermiddag, som tager barnet til parken og derefter til TJ, fordi jeg så i deres maj frygtløs flyer, at de har en blomkål gnocchi i ‘m døende for at prøve, men jeg regner med, at så længe jeg holder huden meget chill (Mac ansigt og krop med en let støvning af Mac mineralize Loose / Foundation), vil jeg være cool.

REKLAME

BTW, jeg vågnede i morges med denne sang fast i mit hoved, og jeg bliver forbandet, hvis jeg er den eneste sang “øer i strømmen” til mig selv i eftermiddag.

Din venlige neigbhorhood charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *