Lørdagsurfing, 26. februar, 2022!

God morgen til dig. Hvordan går din katurday så langt? Godt, jeg håber. Med alt, der udfolder sig i verden i denne uge, er jeg taknemmelig for simpelthen at have ly og føler sig sikker på dette tidspunkt, fordi mange mennesker ikke har det bedste nu …

Jeg håber, at din mave er fuld, uanset hvor du er. Jeg håber du føler dig sikker, varm og tilfreds, og jeg håber du er omgivet af folk, der bryr sig om dig og elsker dig.

REKLAME

Jeg forsøger mit bedste for at holde MBB lys og lyse, fordi, da jeg får endnu mere i voksenalderen (* Ahem *), føler alle de virkelige problemer tungere og tungere, og mit håb er, at MBB altid kan være en kortsigtet Shelter fra de store vagter – et sted, der føles sikkert at bare forkaste om ting, der bringer os glæde, uanset om det er makeup, katte eller popkultur. Jeg håber du altid har det godt, når du besøger.

Men som du meget godt ved, i nogle tilfælde den virkelige verden intervenerer.

På den note, hej igen. Åh, gæt hvad? Denne pige går tilbage til Sephora i dag, fordi jeg lige har forsøgt på nogle af de nye ting, jeg købte i går, og de så funky … og ikke funky på en god måde.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

ILIA meget serum hudfarve kiggede tungt og gråt grønt på min hud (den farve jeg valgte var Morgat), ilia concealer syntes bare et strejf for tyk, og caliray mascara nægtede at holde en lash curl.

Hmm … måske er jeg pickier end jeg plejede at være. Alt jeg ved, er, at jeg stadig søger efter en mascara, concealer og hudfarve, der synger til min sjæl.

Denne uges læsning

Og charme influencers? Gamle egyptiske royalty!

Gwen Stefani har en ny makeup linje.

For mine venner med fair hudtoner er disse angiveligt de bedste bronzere til lettere lasere, ifølge makeup-kunstnere.

Hår og makeup kunstnere, der arbejder på Atlanta Opera, er i centrum for en arbejdsdist, der kunne have udbredte konsekvenser på tværs af alle brancher.

Euphoria-stil makeup er stadig en ting.

Hvordan Thierry Mugler for evigt ændrede parfume verden.

Elsk mig nogle Firenze.

Oui.

Jeg har brug for noget af denne stil.

Kærlighed, kærlighed, kærlighed.

TAP DANCING INTRO!

Enhver anden elsker disse videoer?

REKLAME

Vær venlig at have en fantastisk resten af ​​din weekend!

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *