Søgning efter nøgne lejligheder på DSW (og et trick til at hjælpe dig med at se højere)

DSW eventyr!
Ooh! Denne video!? Jeg har lige lært et virkelig nyttigt trick til at bruge nøgne lejligheder til at se højere:

Hvis du er petit som MOI, eller hvis du bare vil tilføje et par virtuelle inches uden at bære hæle, skal du bære et par nøgne lejligheder – ideelt set med en lidt spids tå – i en skygge tæt på din hudtone. Det får dine ben til at se længere ud.

REKLAME

Også for den fulde effekt, par lejlighederne med bukser, der ramte over din ankel og tuck i din skjorte.

Lige efter at jeg tog dette billede, gik nogen op til mig og sagde, at jeg lignede Ali Wong (det sker mindst en gang om dagen, jeg sværger).
Nå, jeg vil være en skør kat dame … det virker virkelig! Jeg fik iPhone foto bevis i går, da jeg gik til DSW forsøger at finde et par nøgne lejligheder (jeg havde en kupon brændende et hul i lommen. Woo Hoo!).

Meget til min chagrin, jeg slog ikke et hjem løb på lejlighederne, selvom. Jeg kom temmelig tæt med denne tan og guld nummer ved Vionic …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

De er en af ​​de sko, der ser cuter på dine fødder, end de ser på hylden, men jeg ønskede virkelig noget med pointier tå, så jeg forlod uden dem.

Først troede jeg, at kork-lignende materiale var lidt ulige udseende (som, jeg kommer til at gå rundt med hvide vin kurve på mine fødder ??), men med guldfløfterne ser materialet næsten ud som Chanel Tweed.

Pengebesparende tip!

Hvis du handler i en DSW Store og se et par sko, du kan lide, skal du tjekke webstedet før du køber, for ofte er deres sko mindre på hjemmesiden, end de er i butikkerne og omvendt. For eksempel er de vioniske Minna Ballet Flats vist her $ 119 i butikken og $ 89,99 online. Det er en stor forskel!

Lejlighederne følte også, at de allerede var “brudt i” (så ikke stiv), og indlægssålerne havde en temmelig høj polstret bue, som jeg levede for, fordi lejligheder normalt har nul bue støtte.

Jeg kom tæt på at bringe dem hjem, men desværre … vil holde kigget på. Hvis jeg ikke kan finde noget andet, vil jeg gå tilbage til dem.

Jeg elskede også udseendet af disse Cole Haan Elsie lejligheder.

Super sød! – Men mand, læder havde absolut ingen give.

Jeg prøvede dem på og følte at jeg gik rundt med kasser på mine fødder … Har nogen andre nul tålmodighed for at bryde i sko? Fordi hvis sko er urolige ideal ud af boksen, ved jeg, at jeg aldrig vil bære dem, og din homegirl har ingen tid til det nonsens.

Anywho, jeg er stadig på jagten, men måske nogle af disse vil fange dit øje …

Her er planen: Hvis jeg ikke kan finde et par lejligheder inden udgangen af ​​måneden, skal jeg bare vente til foråret. Jeg får fat i nogle nøgne støvler for at tide mig over, fordi – hej der boot sæson.

REKLAME

Alvorligt, fortæl mig, at du elsker støvler? så meget som jeg gør. Jeg bor for ‘ze støvler!

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *