Jeg hæver mit glas til BECCAs $ 38 Shimmering hud perfector presset i champagne guld

bare fyi, hold din becca shimmering hud perfector presset i champagne guld ($ 38) væk fra enhver form for flokke af vilde kanarier, da de måske potentielt kan fejl det for en af ​​deres egne.

Becca shimmering hud perfector i champagne guld, $ 38
Bare rolig, denne highlighter er ikke for fuglene. Ja, det ser klogt på gul i farveprøver såvel som panden (i det mindste troede jeg så først), men det er en helt anden historie på huden.

REKLAME

Det er her, som magien sker …

Overfladen starter skarpt såvel som frostige, men forvandler imidlertid til et gauzy slør af pearly guld, når det er buffet i.

Tale om smigrende. Hej, candlelit hud.

Iført becca champagne guld på mine øvre kindben, mine øjne af mine øjne, såvel som lige over såvel som under min pandeben
Det er virkelig svært at få dette til at se dårligt, lol! Jeg målrettet pakket et uanstændigt beløb på mine øvre kindben, bare for at se, om jeg kunne få det til at gå alt cray-cray-frosty (som mine porer såvel som fine linjer hader, bah!), Men jeg tror, ​​det så stadig godt ud indstillet såvel som yndefuld.

Det minder mig om timeglaset omgivende belysnings pulvere … bare en drømmende, hazy glans.

Pris: $ 38
Tilgængelighed: Begrænset udgave, samt tilbydes nu på internettet såvel som på Becca tællere.
Makeup samt appel blog rating: a

Vilde fugle ubegrænset

Taler om kanaries … Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set en vild kanari. Ikke en gang. Men vilde papegøjer? Ja.

Da jeg arbejdede i Downtown SF, var jeg inden for gåafstand af North Beach, hvor San Franciscos vilde papegøjer live, samt ofte på min frokost bryder min ven, så godt som jeg ville klatre på filbert trin til motion samt se papegøjer i træer.

REKLAME

‘Twas ekstremt cool!

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *