Nogle ugedag glitter med den nye Shiseido Synchro Skin Foundation

Det handler om øjnene! glitter øjne
Hej allesammen!

Den anden dag havde jeg kaffe med et par veninder – sandsynligvis den bedste tid til at få makeup inspiration – og jeg blev forelsket i en af ​​mine venner smukke glitrende eyeliner. Jeg prøvede det selv og fandt det at være en fantastisk måde at trække en lille glitter i løbet af dagen. Jeg kalder det en “ugedag glitter” look, og jeg håber du vil være i det så meget som jeg har været!

REKLAME

En af de afgørende komponenter til dette udseende er stor og endda hudtone. Jeg brugte den nye Shiseido Synchro Skin Foundation ($ 45 for 1oz) i en specialfremstillet blanding af Golden 2 og Neutral 3. Grundlaget kommer i Golden, Neutral og Rose Undertones, der spænder mellem 1 og 5. Af en eller anden grund er rækkevidden ikke ‘T komplet, men vi vil nok finde mange flere farver, der kommer med efterspørgsel.

Shiseido Synchro Skin Foundation i Golden 2 og Neutral 3

Her er en ærlig lukning af min hud. Som du kan se, forbedret tekstur i visse områder, men det så bedre og bedre som dagen gik videre. Faktisk er det utroligt langvarigt som navnet antyder! Det følte ikke oliefri dog, og jeg var nødt til virkelig at arbejde fundamentet i med en god buffing børste for at gøre nogen tekstur og striber forsvinder. Jeg er på hegnet på dette tidspunkt, men dette fundament er blevet en hellig gral til nogle af jer derude, fordi det har 5 stjerner på Sephora.

Mac Amberluxe Palette Patches

Videre til den sjove del! Jeg brugte en varm brun mat eyeshadow for at forbedre mine petite øjenlåg (min bedste ide for at åbne øjnene) og trak en tyk sort linje med gelmølle. Jeg greb Mac Amberluxe Veluxe Pearlfusion Shadow Palette ($ 32) og klappede det hele over liner. Dette er en hjælpsom lille palette til de alvorlige glitter fans. Der er et stort udvalg af farver med en vis bemærkelsesværdig tekstur og skinne. Den fjerde skygge er generelt presset glitter og var den bedste mulighed for at bevare den stærke sorte linje. For at afslutte udseendet, pop en lys rødme på æblet på kinderne.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Værsgo! Det var for nemt rigtigt?

Shiseido Synchro Skin vedvarende flydende fundament er ny til forår 2016 og permanent på Shiseido og alle Shiseido tællere (Sephora, Saks, Nordstrom, Bloomingdales og Macys).

REKLAME

Mac Amberluxe Veluxe Pearlfusion Shadow Palette er permanent på Mac, Nordstrom og Macy’s.

Vi ses i næste!

Anna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *