Fanget i regnen med Laura Mercier: Laura Mercier Forår 2016 Collection, “Paris efter regnen”

Billede af de nye SP16 nuancer af Laura Mercier Lip Parfait

Her er et kig på den nye Laura Mercier Spring 2016 Collection, der starter med “Paris efter Rain Eye Color Collection (en $ 55 palette). Mens mange forårssamlinger hellere vil distrahere os fra vintersæsonen blues, “Paris efter regnen” forestiller sig en verden “inspireret af lysets afspejling på brostensbelagte gader såvel som farver af farver på zink hustage i Paris efter regnen.”

Lyder som noget ud af en nicholas gnister roman, ikke?

REKLAME

Kombinationen er anbragt i tyk mat plast (4 “x 3,75” – mindre end min hånd!)
Nu burde jeg nævne, at jeg tror, ​​at Laura Mercier kan gøre næsten ikke noget forkert, såvel som mens hvert produkt ikke altid er for mig, kan jeg typisk forestille mig, hvem der gerne vil så godt som at udnytte dem såvel som hvordan.

Øjenfarvekombinationen var en overraskelse foretrukket af mine. Med fire meget cremet matte nuancer (0,05 oz. Hver) samt fire bløde glitrende toppers (0,035 oz. Hver), det er en alsidig kombination med store valg af valg for dag samt nat.

Matte Eyeshadows i Champs Elysee, Saint Germain, Tur Eiffel, Le Marais + Multi Chrome Pearl Topper Formel (L-R) La Madeleine, Arc de Triumfe, Rue de Vivoli, Montmarte
Et meget bedre kig på Multi Chrome Pearl Topper formel
Laura Mercier Telefon kalder de bagt lågfarver “Multi Chrome Pearl Toppers” samt foreslår at klappe dem på låget efter at slå de matte nuancer langs lash-linjen. I farveprøverne ovenfor tog det to eller tre passerer at udvikle intensiteten. Jeg tror, ​​at dette ville give en smuk blød fokuseffekt, men når de blev ramt over en creme base, kommer de virkelig til liv!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Farveprøver på toppen af ​​en creme base

Samlingen indeholder ligeledes to nye nuancer af Laura’s Lip Parfait Creamy Colourbalm ($ 25 hver) i rive gauche samt rive droite. De er cremey og komfortable på mine læber såvel som har en smule shimmer også. I tekstur minder de om Revlon Lip Butters, kun de er meget mere pigmenterede.

Rive gauche (front) såvel som rive droite (tilbage)
Farveprøver af rive gauche samt rive droite
Jeg valgte at prøve to forskellige udseende med denne palette: et nemt kig på under fem minutter, såvel som derefter et fuldt røgfyldt øje med et spædbarnsfelinøje.

Le Marais blandet over øjet, Champs Elysee koncentrerede sig på kanterne, La Madeleine støvet på midten af ​​låget. Lip parfait i rive droite på læberne
Rue de Vivoli klappede på lågene over Laura Mercier Caviar Stick Eye Color i kakao, tur Eiffel blandet langs de ydre kanter, samt Le Marais diffunderet hele tiden. Lip parfait i rive gauche på læber. Jeg var nødt til at udnytte en separat kombination for at tilføje en pop af shimmer på det indre hjørne
Med kombinationen er mindre end en iPhone 6, er jeg en stor fan af den for at bringe på vejen. Det eneste produkt, jeg kæmpede med, var matte creme Saint Germain, som havde en tendens til at hærde under mine fingre såvel som børster.

Still-shimmery læber efter at eliminere læbestift
Som bedste nu kan den begrænsede udgave øjenfarvepalet / samling købes hos Macys ($ 49!), Laura Mercier, samt Von Maur.

REKLAME

Desværre kan det allerede tilbydes på Neiman Marcus samt Nordstrom.

Se dig i det næste,

Anna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *