Bay Area Charm Kærlighed: Fordel De er rigtige! Rød på! Matte lip farve

Denne varme matte røde læbestift er en tur.

Yay for bugten! I denne serie, for måneden februar 2019, vil jeg være med produkter fra og omkring mine stomping grunde, San Francisco Bay-området.

Denne nye matte fløde læbestift fra fordel (et mærke med hovedkontor i SF Bay-området) er den rigtige aftale. Jeg vil sige “få rød-y for det” hvis jeg var en fan af ordsprog (ha ha!), Men i stedet, vil jeg bare gøre mit bedste for at beskrive det. Det er en rød-olent, rød-onkulously let-to-wearet matte rød læbestift kaldte de er rigtige! Rød på! Matte lip farve, og det er $ 20 og kommer med sin egen lille læbe børste, som sidder i den divot, der går over panden.

Super sjov og muligvis borderline gimmicky? check og check. Men det er faktisk rigtig godt, og Reds er hårde, mand. Især uigennemsigtige matte rødt læbestifter som dette. Mange falder ind i fælden for at være så modige og pigmenterede, at de forlader dig ikke plads til fejl, og det øjeblik din læbe kant går wonky, der er ingen vende tilbage. Jeg ved, at i det mindste for mig er dette en afgang, og det holder mig i at bære rødt meget ofte.

REKLAME

Fordi – Hej! – LAZINESS.

Er du rød-y for det?
Men rødt på gør matte røde læber nemme, og ikke simpelthen på grund af den lille læbe børste, det kommer med. Du kan faktisk anvende denne matte creme med en læbe børste eller dine fingre, og på nogen måde ser det ud på punkt.

Tro det eller ej, jeg har lige brugt det med en finger i dette billede her. Jeg er bare lidt smooshed det rundt, og det viste sig perfekt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

(Kat) dame i rødt!
Formlen føles praktisk talt som en creme-til-pulver formel, og pulver-i-nessen (?) Giver dig mulighed for at fudge kanterne lidt, hvis du har brug for det. Så selvom dine læbelinjer ikke er meget præcise, vil de ikke se på den måde (hele verden behøver ikke at kende det, amirit?).

Rød på føles også lys og godt på mine læber, og det tørrer ikke min kisser eller kryber ud over kanterne.

Hvilken dejlig overraskelse, virkelig. Jeg synes, det er en skjult perle i den permanente linje for ydelser.

REKLAME

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

S.s. Tgif !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *