Når du anvender flydende fundament, skal du altid give det nok tid til at indstille, før du anvender pulver

Her er noget, der hjælper, når jeg anvender flydende fundament: Ya Gotta Giv det tid. Giv det altid nok tid til at sætte, før du hopper ind med pulver, så som fire eller fem minutter, fordi hvis dit fundament stadig er vådt, når du anvender dit pulver, sker alle former for forfærdelige, forfærdelige, skræmmende ting …

Ok, ikke rigtig. men slags. Pulveret gælder ikke jævnt, fordi de våde områder vil samle meget mere af det, og det er ikke godt.

REKLAME

En anden glad bivirkning af at vente, indtil dit fundament sæt er, at det er meget nemmere at måle din dækning. Hvis jeg bare lagde alle Willy-Nilly, og bare fortsæt med at opbygge mit fundament i lag, mens hvert lag stadig er vådt, kan jeg ikke måle, hvor meget dækning jeg faktisk har, og jeg ender i kage ansigtsby.

Fordi ni gange ud af 10 jeg kan lide at bære så lidt fundament som muligt, vil jeg anvende mit første lag og derefter vente på, at det skal indstilles. Så er det nemt at fortælle om (og hvor) jeg skal tilføje mere.

Bare en anden forhåbentlig hjertesorgbesparende ide, jeg lærte den hårde vej.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

REKLAME

Karen.

S.s. Nord syd! Hvor hælen var jeg, da dette show kom ud? Jeg marererer det på Netflix i aften. Episode 3 er ved at starte.

Så. Meget. Drama! Jeg elsker det, men de 19. århundrede britiske dudes havde ikke en masse spil. Hvordan ville du føle, hvis nogen rullede op til dig og sagde: “Gifte mig, savner,” tilsyneladende ud af det blå? Du gør en lille ting som at skubbe dit hår bag dit øre, og de tror, ​​du vil gifte dig med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *