Desperat søger vedvarende polsk: 7 dage med Dermelct Tribeca

Desperat søger vedvarende polsk er en serie, hvor jeg bærer en neglelak i syv dage og tager før og efter billeder til papirets tilstand i løbet af ugen i løbet af ugen !

Som du ved, er jeg stadig pleje min slashed Freddy Krueger Fingernails fra den fantastiske gelbeslutning af 2018 tilbage til sundhed, hvorfor jeg føler, at der er dermelect. De er en linje af polering skabt for at hjælpe stærkt beskadiget, sprøde negle.

Jeg har ikke set eller hørt meget om dem … Jeg har lyst til at have været på down-low, men du kan finde dem på Ulta.

REKLAME

Deres formel er infunderet med keratin for at styrke negle, og efter at have tilbragt en uge med denne smukke, tåget lilla grå fløde kaldet Tribeca ($ 14), tør jeg sige, at mine poter ser det bedste, de har set i uger? – især mine negles ideer. De ser meget sundere og stærkere ud.

Jeg undgår normalt pastell cremer, fordi de chip som vanvittige på mine negle (som alvorligt, jeg vil normalt se store klumper mangler i bunden inden for en dag). Plus – ugh – jeg er ikke i lagdeling de tre eller ofte fire frakker, der kræves for at forbedre cremer op til fuld opacitet. Jeg vil hellere tilbringe de rimelige minutter i mit liv, gør meget mere afgørende og presserende ting … som at nyde folk, der tager bade med deres katte og rapper om det.

Tribeca kun afskåret lidt, og jeg havde kun brug for to frakker!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg er chokeret over, hvor godt det holdt op i løbet af syv dage. Til posten brugte jeg den samme base og top coat, jeg har brugt i hele 7 dages serien.

Det holdt op endnu bedre end min Smith & Cult Rose Gold Glitter Mani for et par uger siden, som havde været den bedste performer i serien hidtil.

REKLAME

Tribeca er en “do” for mig. Giv det en hvirvel, hvis du har lyst til en tåget, Moody Pastel.

Dag 1

Dag 7.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *