Søndage med faner katten, makeup og appel blog maskot, vol. 698

pige, jeg håber du har dine katte behandler klar! Du vil ikke være uforberedt på National Love Your Pet Day, som var i dag, BTW.

Nu vil jeg sige, at både faner og Rosie ville have kløftet mine øjne ud, hvis jeg nogensinde har glemt en sådan afgørende begivenhed, men jeg har haft held at hjælpe med to grænseline ubehagelige kærlige katte, så hvis jeg nogensinde ville syntes at glemme En dag som i dag ville de bare have smurt mig med kitty krammer og kiks, indtil jeg bekvemt huskede.

REKLAME

Her er sagen om, hvornår vores Pet Pals krydser over Rainbow Bridge … den dybe kærlighed? Det går aldrig væk. Det forbliver hos dig for evigt. Når jeg viser faner, der kigger op på mig og langsomt blinker hans fantastiske grønne øjne, føler jeg stadig den samme varme følelse, jeg ville få, når faner stadig var her, og jeg kan stadig huske, hvordan jeg følte, da jeg ville åbne min dør, når jeg følte mig Jeg kom hjem fra arbejde, og faner ville sprint fra hvor han skulle hilse på mig, mødte hele vejen, og derefter plopp ned ideel foran mine fødder for at gøre hans frem og tilbage mummy flashruller. Den fantastiske orange tum var så lækker …

I dag viste jeg Rosie, jeg elsker hende med morgenmad, frokost og aftensmad, som gjorde hendes dag. At kende Rosie, men hun vil bruge mig ødelægge hende for at finde ud af en videnskabelig beregning for at manipulere mig til at fodre hendes godbidder hele tiden, og hun vil teste sin teori ved hjælp af den videnskabelige metode. Jeg bliver bare en uvidende del af et Genius Cat Science-eksperiment.

Jeg elsker, at Rosie er så smart. Tabs – velsigne hans hjerte – var den smukkeste, sødeste dreng … men han var ikke den smarteste kat i skuret (lol).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg elsker Rosies evne til at løse problemet. Hun er ret kitty geni. Faktisk, da vi først bragte sit hjem, nyder vi et show om killinger på tv en nat, og da Rosie hørte killingens killing på showet, så hun over stuen for de små baby katte. Hun så bag tv’et under tv’et og omkring hvert hjørne, mens faner aldrig ville have fundet noget som det ud.

REKLAME

Jeg elsker også, at Rosie sover med os i sengen hver nat, og hvordan hun gør specielle ting bare for mig. Ligesom jeg er den eneste, hvis hoved hun vil sove på. Yup, hun gør det ikke med nogen andre.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *