5 tips til at holde din blowout frisk såvel som flyve for dage

nu, hvis jeg kun måske altid står op med håret som dette, ha!
Jeg splurged på en blowout.

De er ikke noget, jeg ofte gør, men når jeg får en, har jeg altid lyst til en million bukke, da mit hår ser godt ud, jeg har det godt!

REKLAME

Denne er af Robyn, en hår stylist såvel som colorist på Elise Armeen Salon, som findes lige her i Novato.

Hvis du er lokal, skal du se hende (tjek hendes arbejde på Instagram)! Hun er super hurtig, virkelig enkel at tale med, såvel som baseret på min frisør, hendes blowouts er bombe.

Hvis du nogensinde er i det nordlige Marin County, stop ved Elise Armeen på Grant St. for en legendarisk blowout af Robyn.
Robyn arbejder hendes magi …
Mens jeg var der, kom vi til at chatte om, hvad du kan gøre for at holde din blowout frisk såvel som flyve i dage, da du forstår hvad? Hvis du vil kaste ned en ret cent for at få dit hår gjorde, kan du også slukke hver eneste del af den stil. Har jeg ret?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Her er hvad Robyn foreslog at holde din blowout ser sit bedste ud:

1. Hænder off.

Første ting først: ikke rod med den endelige gør. Hold dine fingre ud af dit hår, afstå fra aggressiv børstning, såvel som hvis du skal børste, skal du forsigtigt bruge en bred tandkamme eller en padlebørste.

Du vil minimere enhver form for forstyrrelse af din blowout, så dit hår kan beholde så meget af sin form såvel som volumen som muligt.

2. Hold din afstand

Denne ene er til mine kvinder med flyaways (ellers forstået som “mit folk”). Hvis du har cowlicks eller stykker af hår, der jut opad i mærkelige vinkler, i stedet for at udnytte en voks eller en hår pomade (produkter, der kan røve dig af værdifuldt volumen) for at glatte dem ned, vælg et alsidigt hårspray, en sprayvoks eller en Sprøjteolie.

Brug hurtige udbrud af produktet, der bruges fra en afstand – alvorligt, så vidt du kan holde din arm ud! Jo længere jo bedre. På den måde kan du forhindre over-påføring af produktet såvel som at veje dit hår ned.

Obligatoriet før skudt …
Og her er efter!
Gør et par hurtige spritzes, såvel som hvis du har krav på, brug fingrene til omhyggeligt glatte fyldte flyve, såvel som så lad produktet helt tørre. På det tidspunkt vurderer, om du har krav mere (Robyn foretrækker at udnytte som bitprodukt som muligt, når hun blæser, da hun kan lide hår med store bevægelser). Gentag processen op, indtil du er glad. ?

På mit hår udnyttede Robyn en blanding af to produkter: For det første gjorde hun et par hurtige tåge af levende attraktive hår øget Elixir, derefter overholdt det med marokkanske olie lysende hårspray.

3. Pump op lydstyrken

Hvis du vil beholde din blowout i et antal dage, foreslår Robyn, at du spørger din stylist for at maksimere lydstyrken, da der tages som følge af, at volumenet vil falde, såvel som om du begynder på dag en med en fladere stil , ved den næste dag vil dit hår se endnu fladere ud.

Dybest set vil du have plads til dit hår til at deflate.

Produkterne Robyn udnyttes til udseendet
For at ringe op i lydstyrken startede Robyn af shampooing samt konditionering af mit hår. Derefter scrunkede hun en volumenforstærkende mousse (marokkansk olievolumerende mousse) i mine rødder, såvel som sprøjtet en “hukommelse” styling spray, der bevarer formen af ​​blæsørrede krøller såvel som justerede sektioner (levende attraktivt hårhukommelse). Hun anvendte ligeledes et udjævningsserum (marokkansk olie-tørre koncentrat) på mit våde hår fra midterakslen til enderne.

Fancy at tilfredsstille dig her!
For ekstra volumen omkring mine bangs blæste Robyn ud et par dele af hår, rullede sektionerne i store krøller, såvel som fastgjort dem i stedet med metalhårnes duck udgift klip.

Hun gjorde det muligt for de sektioner at afkøle, hvilket sætter formen af ​​tråde såvel som øger volumenet endnu mere.

Bemærk til selv: Brug denne metode igen.

4. Sov på silke

For at holde din blowout glat som du slummer, skal du investere i en silke pudebetræk for at forhindre flyve såvel som frizz.

Hvis du sover på ryggen, foreslår Robyn at afskrække håret på bagsiden af ​​dit hoved ned i midten, såvel som derefter hvile det på dine skuldre, mens du sover. såvel som om du er en side sovende, så hvile dit hår på skulderen modsat den, du lægger på.

5. Kom ned med ænderklip

Et andet valg til at holde din blowout glat (og bevare det fantastiske volumen), mens du sover: Stak dit hår på toppen af ​​dit hoved, samt sikre det i en løs topknot med metal duck udgift klip.

Klipene er mindre tilbøjelige til at bøje dit hår, mens du sover. ?

REKLAME

Nu er du på din metode til din friskeste AMD Flyeste Blowout endnu!

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *