Hurtig rødme Tip: Tryk ikke så godt på det rene

bare et hurtigt rødme tip, der også burde spare dine håndledsmuskler. Når du søger såvel som at blande rødme, skal du prøve at holde din rene lidt længere tilbage fra spidsen. Det skal lette det tryk, du anvender på børnetene (så du skal se børsterne bøje lidt mindre).

Og hvorfor vil du ikke presse super vanskelig på den børste? Nå, når du presser virkelig hårdt, har du tendens til at skubbe rødmen i et mindre område, i modsætning til buffing samt udglatning det rundt. Det ligeledes bare almindeligt gør opgaven hårdere, såvel som ingen ønsker at rødme blander for at være banen i deres eksistens.

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

REKLAME

Karen.

S.s. Min svigerinde besøger bugten i aften såvel som i morgen for en særlig jagt, da min svigerinde lige blev 70! Hun er 70 såvel som absolut fabelagtig. Vi behandler dem til en nat på San Francisco Symphony i morgen, hvilket burde være en masse sjov.

Dette vil ligeledes være spædbarns pigeens allerførste gang at høre hendes bedsteforældre. Jeg har tjekket ud, at ved 16 ugers spædbørn kan høre stemmer uden for maven, så jeg skal få sin nana synger til hende (en gang om gang hun sang tilbage til strandboerne!) Så meget som muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *