Makeovers, noms, afslører hudbehandlinger samt kvinde tale på Spacenk Larkspur lørdag den 6. maj fra noon-2

Artis børster på Spacenk … de er så bløde!
Disse Artis børster, pige … Da jeg var hos Spacenk i Larkspur i lørdag, stod jeg der pettede dem som om de var små katte til, um, længere end jeg sandsynligvis skulle have, lol! De er så bløde.

Åh, såvel som få dette! Jeg opdagede en ny teknik fra Katherine, en af ​​de fantastiske kvinder, der arbejder der (Hej, Katherine!) Med Artis børsterne samt timeglas forsvinder, som du forstår jeg loooooove.

REKLAME

Stryg lidt forsvinder på dit ansigt, reducer en eller to dråber af din foretrukne aftale med olie direkte ind i et kunsthoved, og bland derefter såvel som buff fundamentet med børsten. Aftalen med olie sheers ud af fundamentet bare et strejf, så det vil se så meget mere sømløs såvel som naturligt. Type geni, ikke?

Så den 6. maj lørdag. Du, mig, Spacenk på Marin Country Mart i Larkspur fra middagstid indtil 2. Det bliver typen som en mini MBB Party!

Der vil være makeovers (yay!), Forfriskninger (yay!) Samt afsløre hudbehandlinger (yay!). Jeg vil være der for at hænge ud, så godt vi kan chatte om skønhed, katte såvel som alle de sjove ting.

REKLAME

Jeg dør for at tilfredsstille dig såvel som virkelig håber du kan gøre det!

MBB tilfredsstiller op på Spacenk Larkspur
Lørdag den 6. maj fra middagstid – 2 s.
Marin Country Mart.
2011 Larkspur Landing Circle
Larkspur, CA 94939
(415) 419-5904

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *