Søndag med faner katten, makeup samt charme blog maskot, vol. 700 !!!

hans kongelige huskighed, herre i hans meowmain, samt den enkelte største kraft i Kitty Supermodeling historie. Jeg er ligeglad med, hvad nogen siger. Han var den, der startede det hele.

Dette er den 700. rate af søndage med faner! Min Tabby Young Boy var lige her for 552 af dem.

REKLAME

Jeg savner ham dyrt. Enormt. Jeg rive op, bare tro på det. Han var såvel som altid vil være katteagtig som i mit liv.

Jeg mener, jeg har blogget lige her på MBB, fordi 2007 … Det er lang tid, såvel som den eneste grund, jeg har gjort det, er det længe, ​​er faner. Jeg kan ærligt sige, at han var min mus i mange af disse år. Han var større end livet, både for mig personligt såvel som lige her på bloggen. Han fik min innovative juice i gang. Han lavede uanset meget sjovere, såvel som han syntes at glæde sig over at gøre det. Han kunne godt lide opmærksomheden. Han kunne godt lide at tage billeder med mig, kunne lide kramerne såvel som scenetningen, bare kunne lide at være sig selv, så godt jeg kunne lide at være omkring ham.

Han var min partner, min fortrolige, min motivation såvel som min fineste ven. Vi modnede sammen som folk (og en feline). Jeg vil aldrig undlade at huske ham, så længe jeg bor.

Rosie.

Rosie fortsætter med at gøre en fantastisk opgave, der tager over for faner som CFO (Chief Feline Officer) af faner Feline Industries, LLC. Til hendes kredit har hun aldrig forsøgt at optage faner. Hun er ikke så lidenskabelig om kitty modellering som faner var siden hun er sin egen katteperson, med sin egen virkelig håber såvel som drømme.

Jeg respekterer såvel som værdsætter det om hende.

REKLAME

Tak, Rosie, for at være dig selv. Du er en dårlig – @ ss samt en sød, fantastisk pige. Jeg kan godt lide dig meget meget.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *