Fordelens rødme lyser op for ferien med $ 36 ydelser fræk søde spot boks o ‘rødme ferie sæt

makeup historie i yo’ hånd!
Se! I min hånd er venner ikke kun den nuværende ferie sat fra gavn. Hvad vi har her er Bonafide Makeup historie!

Ja, år fra nu, når nogle Intrepid Filmmaker / Makeup Lover gør en bag musik-stil dokumentarfilen om gavn og Bene-babes, der elsker det, vil den nye $ 36 fræk søde spot boks o ‘rødme nævne, sikkert, sikkert, I betragtning af at det generelt er gavnens version af Månen Landing.

REKLAME

For første gang nogensinde frigiver mærket en palette fyldt med deres populære boks O ‘rødme (og en Rand-O Pan of Watt’s Up Illuminator) i et Limited Edition ferie sæt.

Friky er en af ​​flere feriedag på gavn hylder ideel meow, og jeg ville vove sig for at sige, at det er en fristende en baseret på den vanvittige overkommelige pris.

For $ 36 får du seks ydelser rødme, hver i en generøs 0,17-oz. pande.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

For at sætte det i perspektiv, en enkelt fuld størrelse 0,25-oz. Benefit Blush Ofte koster $ 28, så $ 36 for seks, selvom de er mindre, har makings af en god aftale.

Farveprøver fra venstre: Mælkebøtte, Bella Bamba, Sugarbomb, Hoola, Coralista og Rock
Desværre … Der er en fangst, og det er en stor. Flere af disse nuancer ser helt anderledes ud fra deres modparter i den permanente linje.

Vent, hvad?!

Farveprøver fra venstre: Boxed Palette Coralista, Original Coralista, Boxed Palette Bella Bamba, Original Bella Bamba
Ja. Ligesom, langt anderledes. Coralista ser for eksempel ferskabere, lettere og mindre pigmenteret til mig end den almindelige version.

Jeg har normalt det som en rødme, men jeg skal nok bruge denne som en highlighter … medmindre jeg har lyst til at bruge ekstra tidslaging, DOOP-DA-DOO.

Samme ting med næsten alle disse nuancer. I øjet er de mærkbart forskellige fra deres navne i den permanente linje.

Iført Coralista på mine kinder, sukkerbomb på mine øvre kindben og watt er op ad min næse og lige over og under buen i min pande
Ikke at sige, at jeg ikke tror, ​​at disse stadig er smukke på deres egen måde … de er bare ikke, hvad jeg havde forventet. Det lader til, at disse versioner er sureer og meget mere infunderet med fersken end de almindelige nuancer.

Jeg tænker på, at de måske er en god pasform for kærester med lette og mellemstore hudtoner, især dem, der kan lide varmere nuancer. Hvis din hud er omkring min skygge eller dybere, kan mange af disse imidlertid fungere bedre for dig som highlighters.

REKLAME

Jeg håber, at gaven forsøger denne boksede o ‘rødme palette koncept igen, ideelt med den samme $ 36 pris (og med farver, der er truer til originalerne).

Pris: $ 36
Tilgængelighed: Tilgængelig nu på ydelses tællere og online
Makeup og appel blog rating: b

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *